HoReCa НАУКОВІ ІНІЦІАТИВИ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Нові надходження
Документ HoReCa. Наукові ініціативи(Державний торговельно-економічний університет, 2024-05-22)У тезах доповідей Всеукраїнської студентської наукової конференції «HoReCa. Наукові ініціативи» висвітлено актуальні питання глобальних викликів та тенденцій розвитку сфери гостинності у воєнний період; синергії інновацій і традиційних технологій крафтової продукції, що сприяє реалізації концепції здорового харчування населення України; інноваційних форматів ресторанного бізнесу та збереження автентичності сучасної гастрономії України та її регіонів; сучасних тенденцій фуд-дизайну. Видання розраховано на практичних та наукових працівників індустрії гостинності, викладачів, аспірантів, здобувачів вищої освіти. Матеріали подано в авторській редакції. Відповідальність за зміст матеріалів несуть автори.Документ ТЕХНОЛОГІЯ КРАФТОВОГО ХЛІБА НА ЗАКВАСЦІ СПОНТАННОГО БРОДІННЯ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Чикалова, В.Документ КРАФТОВИЙ ЗЕФІР ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ З ВИКОРИСТАННЯМ ГАРБУЗА, АПЕЛЬСИНУ ТА СТЕВІЇ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Цимбаленко, М.Документ ТРЕНДИ КРАФТОВИХ СИДРІВ В УКРАЇНІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Тулінова, К.; Тулінова, В.Документ НАЛИВКИ ТА НАСТОЯНКИ: ПОЄДНАННЯ СТАРОВИННИХ АЛКОГОЛЬНИХ ТРАДИЦІЙ ТА ІННОВАЦІЙ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Третяк, Т.Документ РОЗВИТОК КРАФТОВОГО ВИРОБНИЦТВА СИРУ НА ВІННИЧИНІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Терещук, К.Документ ТЕХНОЛОГІЯ КРАФТОВИХ ПИТНИХ МЕДІВ З ІМБИРОМ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Сибірцев, Є.Документ МАЙСТЕРНІСТЬ ТЕХНОЛОГІЇ КРАФТОВОГО СИРУ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Сітарський, А.Документ КРАФТОВІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГАСТРОНОМІЧНОМУ ТУРИЗМІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Савшак, С.Документ ВИКОРИСТАННЯ ПОРОШКУ ТОПІНАМБУРА В ТЕХНОЛОГІЇ КРАФТОВИХ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Потапова, Н.; Точона, Н.Документ INNOVATIVE TRENDS IN CRAFT CONFECTIONERY TECHNOLOGIES(State University of Trade and Economics, 2024) Pereverziev, О.; Novakovs’ka, D.Документ ТЕХНОЛОГІЯ М’ЯКИХ СИРІВ З РОСЛИННИМИ НАПОВНЮВАЧАМИ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Овчар, В.Документ ТЕХНІКА ХОЛОДНОГО БРОДІННЯ ПРИ ПРИГОТУВАННІ ФРАНЦУЗЬКОГО БАТОНУ БРІЄ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Ніверчук, Є.Документ СТАН ТА СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ КРАФТОВОГО ВИРОБНИЦТВА СИРІВ В УКРАЇНІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Ляшко, С.Документ ТЕХНОЛОГІЯ МОЛОЧНО-БІЛКОВОГО НАПІВФАБРИКАТУЗІ СКОЛОТИН ДЛЯ ДЕСЕРТНОЇ ПРОДУКЦІЇ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Лук’яненко, Л.Документ ТЕХНОЛОГІЯ СИРУ КИСЛОМОЛОЧНОГО ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Лазаренко, А.Документ ТЕХНОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ВИГОТОВЛЕННЯ КРАФТОВИХ СИРІВ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Корзун, Т.Документ РОЗВИТОК КРАФТОВОГО ВИНОРОБСТВА В УКРАЇНІ: ВИКЛИКИ СУЧАСНОСТІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Коляда, Д.Документ КРАФТОВІ ХЛІБОБУЛОЧНІ ВИРОБИ З ДОДАВАННЯМ ЯБЛУЧНОГО ПЮРЕ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Колесніченко, М.Документ ТЕХНОЛОГІЯ КРАФТОВОГО СИРУ «БРИНЗА» ІЗ НАСІННЯМ ПАЖИТНИКА(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Кирилюк, Д.Документ ТЕХНОЛОГІЯ МАФФІНІВ З ВИКОРИСТАННЯМ БОРОШНА ІЗ БУЛЬБ ЧУФИ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Григоренко, Є.Документ КРАФТОВІ НАПОЇ З ВИКОРИСТАННЯМ ПРИНЦИПІВ МІКСОЛОГІЇ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Горобченко, О.Документ ДОЦІЛЬНІСТЬ ВПРОВАДЖЕННЯ КРАФТОВОЇ СИРОВИНИ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА М. ЧЕРНІВЦІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Бирзу, І.Документ ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ АКВАФАБИ ЯК РОСЛИННОГО СТРУКТУРОУТВОРЮВАЧА(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Яцук, Д.Документ КОНЦЕПЦІЯ СОЛОДКИХ СТРАВ ЗНИЖЕНОЇ КАЛОРІЙНОСТІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Ятченко, О.Документ Ф’ЮЖН ТЕХНОЛОГІЙ І ТРАДИЦІЙ: МОЛЕКУЛЯРНА КУХНЯ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Ярошенко, В.Документ ОСНОВНІ ПОНЯТТЯ І ЗНАЧЕННЯ КУЛІНАРНОГО ДИЗАЙНУ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Шеляг, І.Документ КОНДИТЕРСЬКІ НАПІВФАБРИКАТИ ЗНИЖЕНОЇ КАЛОРІЙНОСТІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Шапіренко, Д.Документ СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ФУНКЦІОНУВАННЯ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ УКРАЇНІ ПІД ЧАС ВІЙСЬКОВОГО СТАНУ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Федан, К.; Рудь, А.Документ ДЕКОРУВАННЯ ТА ПОДАЧА МОРОЗИВА В РЕСТОРАНІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Тулінова, К.Документ ШОКОЛАДНИЙ ФОНТАН ЯК ДЕСЕРТ ДО СВЯТКОВИХ ПОДІЙ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Тулінова, В.Документ ЗБЕРЕЖЕННЯ ГАСТРОНОМІЧНОЇ СПАДЩИНИ ХЕРСОНЩИНИ НА ПРИКЛАДІ ВИКОРИСТАННЯ ЛОКАЛЬНОЇ СИРОВИНИ ТА ВІДРОДЖЕННЯ АВТЕНТИЧНИХ РЕЦЕПТІВ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Трофімець, Ю.Документ ФУД-ДИЗАЙН ЯПОНІЇ ЯК МИСТЕЦТВО БАГАТОВІКОВОЇ КУЛЬТУРИ ТА ТРАДИЦІЙ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Точона, Н.; Ліхман, Ю.Документ ІННОВАЦІЇ В МЕНЮ: ВЕГАНСЬКА КУХНЯ, ЕКЗОТИЧНІ ІНГРЕДІЄНТИ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Товма, В.Документ АКТУАЛЬНІ ТРЕНДИ ФУД-ДИЗАЙНУ ТА ТЕХНОЛОГІЙ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Соколова, М.Документ РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС У ПЕРІОД ВІЙНИ: ІННОВАЦІЙНІ ТРЕНДИ ТА ФОРМАТИ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Середенко, Н.Документ ФІЛОСОФІЯ ВИНОРОБСТВА: ПІДХІД ДО СТВОРЕННЯ ІДЕАЛЬНОГО ВИНА(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Середенко, Н.Документ ХАРЧУВАННЯ ЗА АЮРВЕДОЮ: ПОЄДНАННЯ СТАРОДАВНІХ ТРАДИЦІЙ ТА НУТРИЦІОЛОГІЇ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Рубанович, К.Документ ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ЕРИТРИТОЛУ У ХАРЧОВИХ ПРОДУКТАХ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Романова, В.Документ ВИКОРИСТАННЯ ЗОСТЕРИНУ У ВИРОБНИЦТВІ КОНФІТЮРУ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Роман, В.Документ УКРАЇНСЬКЕ ВИНОРОБСТВО: РЕАЛІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Приймак, М.Документ НОВІ СПОСОБИ ПОДАВАННЯ СТРАВ У РЕСТОРАНІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Полуніна, А.Документ ЖИРОВА СИРОВИНА ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБОБУЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Поліщук, А.Документ НАМАЗКА ЯК ТРАДИЦІЙНИЙ КУЛІНАРНИЙ ШЕДЕВР(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Пазюк, О.Документ АКВАФАБА: НОВАТОРСЬКИЙ ПІДХІД ДО РОСЛИННИХ ПРОДУКТІВ ТА ЙОГО ПОТЕНЦІАЛ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Моруга, О.Документ ІННОВАЦІЇ В ТЕХНОЛОГІЇ БЕЗГЛЮТЕНОВИХ ВИРОБІВ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Можаровський, Д.Документ ТЕХНОЛОГІЯ М’ЯСНИХ ПОСІЧЕНИХ ВИРОБІВ З ВИКОРИСТАННЯМ НАПІВФАБРИКАТУ БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Кущенко, В.Документ ДИЗАЙН АВТОРСЬКИХ СЕТІВ ЗАКУСОК ДЛЯ КОНЦЕПТУ ПРОДУКТОВОГО КЕЙТЕРИНГУ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Куриленко, А.Документ РОЛЬ КОЛЬОРУ В ДЕКОРУВАННІ РЕСТОРАНІВ: ВІД ПСИХОЛОГІЇ ДО СТВОРЕННЯ БРЕНДОВОГО ОБРАЗУ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Крук, А.Документ КОНЦЕПЦІЯ ЇЖІ З ПОВІТРЯ. АНАЛІЗ АМЕРИКАНСЬКОГО СТАРТАПУ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Корсун, В.Документ ВПЛИВ КЛІМАТИЧНИХ ЗМІН НА ТЕРУАР ТА СТРАТЕГІЇ АДАПТАЦІЇ ВИНОРОБНИХ РЕГІОНІВ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Корсун, В.Документ ПЕРЕВАГИ ВИКОРИСТАННЯ НАСІННЯ ЛЬОНУ У ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Короткевич, Т.Документ ЗАМІННИКИ ТВАРИННОГО БІЛКА: ОГЛЯД РОСЛИННИХ ІННОВАЦІЙ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Жалдак, І.Документ СХІДНІ СОЛОДОЩІ. ПАХЛАВА: ВІД ДАВНИНИ ДО СУЧАСНОСТІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Драгуль, В.Документ КРОХМАЛЬ КУЗУ: ТЕХНОЛОГІЧНІ ПЕРЕВАГИ ЯПОНСЬКОГО ЗАГУСНИКА(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Дворник, Д.Документ ДЕСЕРТИ ДЛЯ ВЕГАНІВ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Гребеніченко, О.Документ МОЛЕКУЛЯРНА ГАСТРОНОМІЯ – ПОЄДНАННЯ ОРИГІНАЛЬНОГО ДИЗАЙНУ ТА СМАКУ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Гавришків, В.Документ ПЛОДОВО-ОВОЧЕВА КОМПОЗИЦІЯ ДЛЯ ДЕСЕРТІВ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Вовк, Т.Документ ЇСТІВНЕ ПАКУВАННЯ: СМАЧНА ІННОВАЦІЯ ДЛЯ ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТОГО МАЙБУТНЬОГО(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Вітрук, М.Документ СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Букань, Б.