HoReCa НАУКОВІ ІНІЦІАТИВИ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд HoReCa НАУКОВІ ІНІЦІАТИВИ за Назва
Зараз показуємо 1 - 60 з 188
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ APPLYING PHYSICAL AND MENTAL NUTRITION AS A TOOL FOR MAINTAINING HUMAN HEALTH(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Kots, D.Документ APPROACHES TO PERSONNEL MANAGEMENT IN THE HORECA SEGMENT: CHALLENGES IN THE PERIOD OF MILITARY CONFLICT(State University of Trade and Economics, 2024) Zlatieva, M.Документ DEVELOPMENT STRATEGY OF A HOTEL ENTERPRISE IN THE CONDITIONS OF WAR(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Borodavko, E.Документ EVENT-ТЕХНОЛОГІЇ В РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Власова, А.Документ GREEN TECHNOLOGIES IN HOSPITALITY INDUSTRYHORECA(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Batsura, K.Документ HoReCa. Наукові ініціативи(Державний торговельно-економічний університет, 2024-05-22)У тезах доповідей Всеукраїнської студентської наукової конференції «HoReCa. Наукові ініціативи» висвітлено актуальні питання глобальних викликів та тенденцій розвитку сфери гостинності у воєнний період; синергії інновацій і традиційних технологій крафтової продукції, що сприяє реалізації концепції здорового харчування населення України; інноваційних форматів ресторанного бізнесу та збереження автентичності сучасної гастрономії України та її регіонів; сучасних тенденцій фуд-дизайну. Видання розраховано на практичних та наукових працівників індустрії гостинності, викладачів, аспірантів, здобувачів вищої освіти. Матеріали подано в авторській редакції. Відповідальність за зміст матеріалів несуть автори.Документ HOTEL AND RESTAURANT BUSINESS TO RESTORE THE ECONOMY OF UKRAINE.(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Aleksiienko, O.Документ IMPACT OF ECO-INITIATIVES ON HOTEL AND RESTAURANT BUSINESS MANAGEMENT(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Zlatieva, P.Документ INNOVATIVE TRENDS IN CRAFT CONFECTIONERY TECHNOLOGIES(State University of Trade and Economics, 2024) Pereverziev, О.; Novakovs’ka, D.Документ INNOVATIVE TRENDS IN HORECA(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Taranenko, D.Документ LOYALTY PROGRAMS: INNOVATING CUSTOMER ENGAGEMENT IN HORECA(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Bilozertseva, S.Документ MANAGEMENT IN THE HORECA. IN A. A. MAZARAKI (ED.), HORECA(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Verbytska, M.Документ PREREQUISITES FOR RENOVATION IN THE HOTEL BUSINESS(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Steshenko, A.Документ SERVICE QUALITY MANAGEMENT SYSTEM OF AN INTERNATIONAL HOTEL CHAIN(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Zoubi, A.; Firas, N.Документ STARBUCKS’ STRATEGY FOR SUSTAINED SUCCESS(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Olshevska, M.Документ STARTUP INITIATIVE FOR CREATING INCLUSIVE TECHNOLOGICAL SOLUTIONS IN THE HOTEL AND RESTAURANT BUSINESS(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Slobodianik, A.Документ THE IMPACT OF SOCIAL MEDIA ON THE RESTAURANT BUSINESS AND FOOD DESIGN: STRATEGIES AND CHALLENGES(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Zlatieva, M.Документ THE INFLUENCE OF THE HOSPITALITY INDUSTRY ON THE RECOVERY OF THE ECONOMY OF UKRAINE(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Atmazhova, A.Документ THE ROLE OF THE HOTEL AND RESTAURANT BUSINESS IN RECOVERY OF THE ECONOMY OF UKRAINE(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Marandy, O.Документ THE USE OF INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN THE RESTAURANT INDUSTRY: PERSPECTIVES AND CHALLENGES(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Zlatieva, P.Документ АВТОМАТИЗАЦІЯ РЕСТОРАНІВ: МАЙБУТНЄ ЧИ РЕАЛЬНІСТЬ?(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Коверник, Н.Документ АКВАФАБА: НОВАТОРСЬКИЙ ПІДХІД ДО РОСЛИННИХ ПРОДУКТІВ ТА ЙОГО ПОТЕНЦІАЛ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Моруга, О.Документ АКТУАЛЬНІ ТРЕНДИ ФУД-ДИЗАЙНУ ТА ТЕХНОЛОГІЙ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Соколова, М.Документ АНАЛІЗ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ БУКОВЕЛЮ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Кондюк, А.Документ АНАЛІЗ ТЕНДЕНЦІЙ ВІДНОВЛЕННЯ РИНКУ ЄВРОПЕЙСЬКОГО МОЛОДІЖНОГО ТУРИЗМУ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Ошита, А.Документ БАРНA КУЛЬТУРА У СВІТІ: ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Матвієнко, Д.Документ ВИКОРИСТАННЯ ЗОСТЕРИНУ У ВИРОБНИЦТВІ КОНФІТЮРУ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Роман, В.Документ ВИКОРИСТАННЯ ПОРОШКУ ТОПІНАМБУРА В ТЕХНОЛОГІЇ КРАФТОВИХ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Потапова, Н.; Точона, Н.Документ ВИКОРИСТАННЯ СОЦІАЛЬНИХ МЕДІА В МАРКЕТИНГОВИХ СТРАТЕГІЯХ ГОТЕЛІВ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Мітюкова, Ю.Документ ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНОЛОГІЙ ШІ В МЕНЕДЖМЕНТІ ПІДПРИЄМСТВ СФЕРИ ГОСТИННОСТІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Коломієць, А.Документ ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ В МАРКЕТИНГОВІЙ ДІЯЛЬНОСТІ РЕСТОРАННОЇ ІНДУСТРІЇ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Балазюк, М.Документ ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ ТА НОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ІВЕНТ-МЕНЕДЖМЕНТІ: ЯКІ НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ В ІВЕНТ-ІНДУСТРІЇ?(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Коваленко, В.Документ ВПЛИВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ НА ІНФРАСТРУКТУРУ РЕГІОНУ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Хиля, В.Документ ВПЛИВ КЛІМАТИЧНИХ ЗМІН НА ТЕРУАР ТА СТРАТЕГІЇ АДАПТАЦІЇ ВИНОРОБНИХ РЕГІОНІВ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Корсун, В.Документ ВПЛИВ МОБІЛЬНИХ ДОДАТКІВ НА РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Бельмас, А.Документ ВПЛИВ ЦИФРОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ НА ІВЕНТ-ІНДУСТРІЮ: НОВІ МОЖЛИВОСТІ ТА ВИКЛИКИ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Шкаранда, А.Документ ВПЛИВ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НА РОЗВИТОК ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Чайкун, В.Документ ВПРОВАДЖЕННЯ АВТОМАТИЗОВАНИХ СИСТЕМ УПРАВЛІННЯ В ДІЯЛЬНІСТЬ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Заїка, А.Документ ВПРОВАДЖЕННЯ ЦИФРОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ОБСЛУГОВУВАННЯ У СФЕРІ HORECA(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Строкічева, К.Документ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС В ЕКОНОМІЧНОМУ ВІДРОДЖЕННІ УКРАЇНИ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Андрусишена, В.Документ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС ЯК ІНСТРУМЕНТ ВІДНОВЛЕННЯ ПОСТВОЄННОЇ ЕКОНОМІКИ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Лебедєва, А.Документ ГОТЕЛЬНІ ІННОВАЦІЇ ТА ВІЙНА В УКРАЇНІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Сонько, О.Документ ДЕКОРУВАННЯ ТА ПОДАЧА МОРОЗИВА В РЕСТОРАНІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Тулінова, К.Документ ДЕСЕРТИ ДЛЯ ВЕГАНІВ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Гребеніченко, О.Документ ДИЗАЙН АВТОРСЬКИХ СЕТІВ ЗАКУСОК ДЛЯ КОНЦЕПТУ ПРОДУКТОВОГО КЕЙТЕРИНГУ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Куриленко, А.Документ ДИЗАЙН СИСТЕМИ АДМІНІСТРАТИВНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ СУБ’ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Забродська, В.Документ ДОЦІЛЬНІСТЬ ВПРОВАДЖЕННЯ КРАФТОВОЇ СИРОВИНИ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА М. ЧЕРНІВЦІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Бирзу, І.Документ ЕКОЛОГІЧНІ ІНІЦІАТИВИ ТА ЇХ ВПЛИВ НА РОЗВИТОК ГОТЕЛЬНОГО ТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Суворова, К.Документ ЕЛЕКТРОННЕ МЕНЮ У РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Горобченко, О.Документ ЖИРОВА СИРОВИНА ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБОБУЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Поліщук, А.Документ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КІБЕРБЕЗПЕКИ В ІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМАХ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Петрова, С.Документ ЗАМІННИКИ ТВАРИННОГО БІЛКА: ОГЛЯД РОСЛИННИХ ІННОВАЦІЙ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Жалдак, І.Документ ЗБЕРЕЖЕННЯ ГАСТРОНОМІЧНОЇ СПАДЩИНИ ХЕРСОНЩИНИ НА ПРИКЛАДІ ВИКОРИСТАННЯ ЛОКАЛЬНОЇ СИРОВИНИ ТА ВІДРОДЖЕННЯ АВТЕНТИЧНИХ РЕЦЕПТІВ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Трофімець, Ю.Документ КОНДИТЕРСЬКІ НАПІВФАБРИКАТИ ЗНИЖЕНОЇ КАЛОРІЙНОСТІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Шапіренко, Д.Документ КОНЦЕПЦІЯ СОЛОДКИХ СТРАВ ЗНИЖЕНОЇ КАЛОРІЙНОСТІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Ятченко, О.Документ КОНЦЕПЦІЯ ЇЖІ З ПОВІТРЯ. АНАЛІЗ АМЕРИКАНСЬКОГО СТАРТАПУ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Корсун, В.Документ КРАФТОВИЙ ЗЕФІР ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ З ВИКОРИСТАННЯМ ГАРБУЗА, АПЕЛЬСИНУ ТА СТЕВІЇ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Цимбаленко, М.Документ КРАФТОВІ НАПОЇ З ВИКОРИСТАННЯМ ПРИНЦИПІВ МІКСОЛОГІЇ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Горобченко, О.Документ КРАФТОВІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГАСТРОНОМІЧНОМУ ТУРИЗМІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Савшак, С.Документ КРАФТОВІ ХЛІБОБУЛОЧНІ ВИРОБИ З ДОДАВАННЯМ ЯБЛУЧНОГО ПЮРЕ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Колесніченко, М.