HoReCa НАУКОВІ ІНІЦІАТИВИ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд HoReCa НАУКОВІ ІНІЦІАТИВИ за Дата публікації
Зараз показуємо 1 - 60 з 188
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ ЖИРОВА СИРОВИНА ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБОБУЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Поліщук, А.Документ ДОЦІЛЬНІСТЬ ВПРОВАДЖЕННЯ КРАФТОВОЇ СИРОВИНИ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА М. ЧЕРНІВЦІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Бирзу, І.Документ СТАН І ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІВЕНТ-ІНДУСТРІЇ В УКРАЇНІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Таргонська, Л.Документ SERVICE QUALITY MANAGEMENT SYSTEM OF AN INTERNATIONAL HOTEL CHAIN(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Zoubi, A.; Firas, N.Документ РИЗИКИ ТА МОЖЛИВОСТІ ЗАПОЧАТКУВАННЯ ВЛАСНОЇ СПРАВИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ У СФЕРІ HORECA(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Третяк, Т.Документ ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ КОРПОРАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ ПРАЦІВНИКІВ ГОТЕЛЮ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Райбедюк, В.Документ ТЕХНОЛОГІЯ М’ЯСНИХ ПОСІЧЕНИХ ВИРОБІВ З ВИКОРИСТАННЯМ НАПІВФАБРИКАТУ БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Кущенко, В.Документ THE IMPACT OF SOCIAL MEDIA ON THE RESTAURANT BUSINESS AND FOOD DESIGN: STRATEGIES AND CHALLENGES(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Zlatieva, M.Документ РОЛЬ КОЛЬОРУ В ДЕКОРУВАННІ РЕСТОРАНІВ: ВІД ПСИХОЛОГІЇ ДО СТВОРЕННЯ БРЕНДОВОГО ОБРАЗУ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Крук, А.Документ EVENT-ТЕХНОЛОГІЇ В РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Власова, А.Документ ІНЖИНІРИНГ МЕНЮ СУБ’ЄКТІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Дончак, В.Документ ІННОВАЦІЙНІ ТРЕНДИ У СФЕРІ HORECA(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Третяк, О.Документ ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ТУРИСТИЧНИХ ГОТЕЛІВ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Резнік, Н.Документ ЕЛЕКТРОННЕ МЕНЮ У РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Горобченко, О.Документ ІННОВАЦІЇ КАДРОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Сонько, О.Документ ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ДОДАТКОВИХ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Процюк, А.Документ ОСНОВНІ ТЕНДЕНЦІЇ МАРКЕТИНГУ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Папуша, Д.Документ НАМАЗКА ЯК ТРАДИЦІЙНИЙ КУЛІНАРНИЙ ШЕДЕВР(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Пазюк, О.Документ ІННОВАЦІЇ В ТЕХНОЛОГІЇ БЕЗГЛЮТЕНОВИХ ВИРОБІВ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Можаровський, Д.Документ ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНИХ МЕРЕЖ: ТЕОРЕТИЧНИЙ АСПЕКТ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Мушенко, Ю.Документ РОЗВИТОК КРАФТОВОГО ВИНОРОБСТВА В УКРАЇНІ: ВИКЛИКИ СУЧАСНОСТІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Коляда, Д.Документ ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ В МАРКЕТИНГОВІЙ ДІЯЛЬНОСТІ РЕСТОРАННОЇ ІНДУСТРІЇ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Балазюк, М.Документ СУЧАСНА ГАСТРОНОМІЯ УКРАЇНИ: АВТЕНТИЧНІСТЬ ТА ІННОВАЦІЇ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Бельмас, А.; Коверник, Н.Документ СЕГМЕНТУВАННЯ ЯК ІНСТРУМЕНТ ВЗАЄМОДІЇ ЗІ СПОЖИВАЧАМИ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Тютюнник, К.Документ РОЛЬ МАРКЕТИНГУ В УСПІШНОМУ ФУНКЦІОНУВАННІ ГОТЕЛЮ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Стеценко, Г.Документ ФОРМУВАННЯ РЕПУТАЦІЙНОГО КАПІТАЛУ ГОТЕЛЬНОГО ОПЕРАТОРА(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Бурлака, М.Документ DEVELOPMENT STRATEGY OF A HOTEL ENTERPRISE IN THE CONDITIONS OF WAR(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Borodavko, E.Документ ІННОВАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ШТУЧНОГО М’ЯСА(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Бойченко, М.Документ РОЛЬ ДЕРЖАВНИХ ПРОГРАМ ТА ІНВЕСТИЦІЙ У ПІДТРИМКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ПІД ЧАС ВІЙНИ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Мізюрко, О.Документ ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ СУЧАСНОГО ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Кошитар, В.Документ НОВІТНІ ТЕНДЕНЦІЇ НА РИНКУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Марченко, С.Документ ОРГАНІЗАЦІЯ VIP-КЕЙТЕРИНГОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Виноградний, О.Документ ЧИ ВАРТО РЕКЛАМУВАТИ СВІЙ ЗАКЛАД ЧЕРЕЗ GOOGLE SEO?(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Бондаренко, Н.Документ КОНЦЕПЦІЯ ЇЖІ З ПОВІТРЯ. АНАЛІЗ АМЕРИКАНСЬКОГО СТАРТАПУ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Корсун, В.Документ РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС У ПЕРІОД ВІЙНИ: ІННОВАЦІЙНІ ТРЕНДИ ТА ФОРМАТИ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Середенко, Н.Документ ФРАНЧАЙЗИНГОВІ ВІДНОСИНИ НА РИНКУ РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ УКРАЇНИ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Ломака, Л.Документ ТРЕНДИ КРАФТОВИХ СИДРІВ В УКРАЇНІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Тулінова, К.; Тулінова, В.Документ THE ROLE OF THE HOTEL AND RESTAURANT BUSINESS IN RECOVERY OF THE ECONOMY OF UKRAINE(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Marandy, O.Документ АКВАФАБА: НОВАТОРСЬКИЙ ПІДХІД ДО РОСЛИННИХ ПРОДУКТІВ ТА ЙОГО ПОТЕНЦІАЛ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Моруга, О.Документ ОСОБЛИВОСТІ HR-МЕНЕДЖМЕНТУ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ В УМОВАХ ВІЙНИ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Коломієць, А.Документ СИСТЕМА ОНЛАЙН-БРОНЮВАННЯ ГОТЕЛЬНИХ ОПЕРАТОРІВ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Корольова, А.Документ ТЕХНОЛОГІЯ СИРУ КИСЛОМОЛОЧНОГО ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Лазаренко, А.Документ НЕЙРОМЕРЕЖІ У СУЧАСНІЙ КУЛІНАРІЇ: ТРЕНДИ ТА МОЖЛИВОСТІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Авакаріца, М.Документ МЕТОДОЛОГІЯ ДОСЛІДЖЕНЬ СПОЖИВЧОЇ ПОВЕДІНКИ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Дерев’янко, С.Документ ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ КУРОРТНО-РЕКРЕАЦІЙНИХ ПОСЛУГ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Зеленський, В.Документ СТРАТЕГІЇ МАРКЕТИНГУ ТА ПРОСУВАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Манзюк, Е.Документ СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Букань, Б.Документ ДИЗАЙН АВТОРСЬКИХ СЕТІВ ЗАКУСОК ДЛЯ КОНЦЕПТУ ПРОДУКТОВОГО КЕЙТЕРИНГУ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Куриленко, А.Документ ДЕСЕРТИ ДЛЯ ВЕГАНІВ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Гребеніченко, О.Документ ВИКОРИСТАННЯ ПОРОШКУ ТОПІНАМБУРА В ТЕХНОЛОГІЇ КРАФТОВИХ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Потапова, Н.; Точона, Н.Документ ОРГАНІЗАЦІЯ СЛУЖБИ ОБСЛУГОВУВАННЯ У П’ЯТИЗІРКОВИХ ГОТЕЛЯХ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Перепелиця, А.Документ ПЕРСОНАЛІЗАЦІЯ ТА ОРІЄНТАЦІЯ НА СПОЖИВАЧА: НОВА ЕРА HORЕCА(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Пономарьова, Е.Документ STARBUCKS’ STRATEGY FOR SUSTAINED SUCCESS(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Olshevska, M.Документ ЗБЕРЕЖЕННЯ ГАСТРОНОМІЧНОЇ СПАДЩИНИ ХЕРСОНЩИНИ НА ПРИКЛАДІ ВИКОРИСТАННЯ ЛОКАЛЬНОЇ СИРОВИНИ ТА ВІДРОДЖЕННЯ АВТЕНТИЧНИХ РЕЦЕПТІВ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Трофімець, Ю.Документ ШЛЯХИ ПОКРАЩЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ОПЕРАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Бобіна, Є.Документ LOYALTY PROGRAMS: INNOVATING CUSTOMER ENGAGEMENT IN HORECA(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Bilozertseva, S.Документ КОНДИТЕРСЬКІ НАПІВФАБРИКАТИ ЗНИЖЕНОЇ КАЛОРІЙНОСТІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Шапіренко, Д.Документ РОБОТИЗАЦІЯ ЯК ІННОВАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ В РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Куриленко, А.Документ ТРЕНДИ В ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ УКРАЇНИ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Куцак, А.Документ КРАФТОВИЙ ЗЕФІР ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ З ВИКОРИСТАННЯМ ГАРБУЗА, АПЕЛЬСИНУ ТА СТЕВІЇ(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Цимбаленко, М.