(Державний торговельно-економічний університет, 2025)
У збірнику представлено наукові статті здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, присвячені особливостям девелопменту в готельному та ресторанному бізнесі. У публікаціях висвітлено результати досліджень, що розкривають теоретичні та методологічні засади формування концепцій, скринінгу девелоперських проєктів різних функціональних спрямувань, а також застосування інноваційних технологій у процесі девелопменту. Видання призначене для студентів, науковців, фахівців галузі готельного та ресторанного бізнесу, викладачів закладів вищої освіти та аспірантів.
Матеріали подано в авторській редакції. Автори опублікованих статей несуть повну відповідальність за добір, точність наведених фактів, цитат, статистичних даних, галузевої термінології та інших відомостей.