РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Ключові слова "chia seeds"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія паштету з курячої печінки покращеної біолоічної цінності(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Мороз, О.У статті представлено новий підхід до підвищення біологічної цінності паштету з курячої печінки шляхом використання насіння чіа та бурої водорості роду Laminaria. Розроблені модельні композиції паштету з різним процентним співвідношенням цих добавок, досліджено їх вплив на харчову та біологічну цінність, органолептичні властивості розроб-леної страви. Результати дослідження підтверджують позитивний ефект добавок на поживні характеристики паштетуДокумент Технологія шоколадно-авокадового мусу «мулатка»з підвищеним вмістом білка(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Дегтярьова, А.У статті запропонована технологія десертних страв (шоколадно-авокадовий мус) із використанням насіння чіа та ягодами годжі. Наведено результати досліджень органо-лептичних показників розробленої страви. Теоретично обґрунтовано та експериментально розроблено рецептурний склад десерту із використанням насіння чіа та ягід годжі