root.skip-to-content
Yкраї́нська
English
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
Yкраї́нська
English
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Наукові статті студентів I Student scientific articles
2024
РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Переглянути за ключовими словами
РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/7575
Переглянути
Нові надходження
За датою
За автором
За назвою
За темою
browse.comcol.by.srsc
Нові надходження
За датою
За автором
За назвою
За темою
browse.comcol.by.srsc
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Ключові слова
Перейти
Зараз показуємо
1 - 60 з 222
Результатів на сторінці
1
5
10
20
40
60
80
100
Налаштування сортування
У порядку збільшення
У порядку зменшення
: десерт
1
: пророщене насіння льону
1
alternative seafood
1
amaranth flour
1
apple fiber
1
apple powder
1
apples
1
applesauce
1
aquafaba
2
avocado oil
1
beef
1
biological value
1
black rowan
1
blackcurrant powder
1
blender
1
bread with healthy properties
1
brown algae
1
carrots
1
celiac disease
1
chemical composition
1
chia
1
chia seeds
2
chicken liver
1
chocolate-avocado mousse
1
cinnamon
1
composite mixture
2
cooking technology
1
corn flour
1
craft bread
1
craft cheese producers
1
cranberries
1
crumbs
1
cystozira
1
daily requirement
1
environmental sustainability
1
erythritol
1
fruit and berry puree
1
gluten raw materials
1
gluten-free flour
3
gluten-free products
1
goji berries
1
green buckwheat flour
1
healthy nutrition
1
hydrobionts
2
improvement of recipe composition
1
In shake
1
innovative technologies
1
iodine deficiency
3
kelp
2
lactose-free raw materials
1
lasagna
1
lobster
1
mayonnaise sauce
2
meringue
1
milk-protein concentrate
1
millet flour
1
minced
1
mirga
1
mobile applications
1
model compositions
1
«
1
(current)
2
3
4
»