РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Ключові слова "raw fish"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія рибних виробів з використанням ферменту трансглютамінази(Державний торговельно-економічний університет, 2023) Мельник, С.У статті розглянуто особливості використання ферменту трансглютамінази в ресторанному господарстві при розробленні інноваційних страв з неординарною презентацією. Наведено наукові розробки вітчизняних та закордонних фахівців. Надано переваги та напрями використання ферменту трансглютамінази. Проведено дослідження та розроблено рибні вироби з додаванням ферменту.Документ Технологія рибних страв з використанням рослинної сировини(Державний торговельно-економічний університет, 2023) Лисенко, К.У статті наведено інформацію щодо динаміки споживання риби населенням України. На основі системного аналізу літературних джерел, щодо вивчення потреб споживачів, ринку рибної продукції встановлено актуальність удосконалення та розширення асортименту рибних страв за рахунок поєднання з рослинною сировиною. За результатами проведених технологічних проробок розроблено технологію фішболів, побудовано профілограму флейвору для оцінки сенсорних показників якості, розраховано поживну цінність страви.