root.skip-to-content
Yкраї́нська
English
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
Yкраї́нська
English
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Наукові статті студентів I Student scientific articles
2023
РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Переглянути за ключовими словами
РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/10564
Переглянути
Нові надходження
За датою
За автором
За назвою
За темою
browse.comcol.by.srsc
Нові надходження
За датою
За автором
За назвою
За темою
browse.comcol.by.srsc
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Ключові слова
Перейти
Зараз показуємо
1 - 60 з 142
Результатів на сторінці
1
5
10
20
40
60
80
100
Налаштування сортування
У порядку збільшення
У порядку зменшення
aglutenous flour composition
1
apple fiber
1
avocado oil and pulp
1
bento cake
1
bowls
1
brown algae
1
celiac disease
2
cheese
1
chemical composition
1
chia seeds
1
coconut flour
1
cold snacks
1
composition
1
cupcake
1
dietary fibers
1
erythritol
1
fermentation
1
fishball
1
flavor profile.
1
flax flour
1
food additives «Cystozira» and «Vitacel»
1
food pairing
1
gluten
2
gluten-free biscuit semi-finished product
1
health nutrition.
1
Hutsul dishes
1
hydrobionts
1
improvement of recipe composition.
1
improvement of the recipe composition.
1
iodine deficiency
1
Jerusalem artichoke
1
kupaty
1
lactose-free products
1
local raw materials
2
locavore
1
mayonnaise
1
meat
1
mousse dessert
1
mussel hydrolyzate
1
nutritional value
3
organoleptic evaluation.
1
organoleptic indicators
1
organoleptic indicators.
2
organoleptic profiles.
1
potato gnocchi
1
puff pastry
1
puff pastry products
1
pumpkin
1
quality model
1
quality profile.
1
raw fish
2
recipes.
1
reduced energy value.
1
regional cuisine.
1
rice flour
1
salmon
1
salmon pate
1
sea bass
1
sensory indicators
1
sherry vinegar
1
«
1
(current)
2
3
»