РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Ключові слова "local raw materials"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Концепція «Slow Food» в інноваційних технологіях харчової продукції з овочів(Державний торговельно-економічний університет, 2023) Чорний, Б.У статті наведено характеристику «Slow food» як концепції правильного харчування зі збереженням регіональної і традиційної кухні. Розглянуто особливості розроблення інноваційних страв з овочів в закладах ресторанного господарства формату «Slow food». Надано характеристику Foodpairing для комбінування харчової продукції. На основі аналітичного огляду літератури обґрунтовано використання молочної сировини в технологіях харчової продукції з овочів. Проведено експериментальні проробки та розроблено страви з овочів підвищеної поживної цінності. Визначено сенсорні показники овочевих страв. Побудовано профілограми якості.Документ Технологія боулів з гідробіонтами(Державний торговельно-економічний університет, 2023) Білецька, О.У статті досліджено проблеми харчування населення України та визначено напрями їх покращення. Проведено дослідження хімічної цінності гідробіонтів та доведено перспективність розроблення боулів з гідробіонтами та локальною сировиною України. З метою покращення поживної цінності боулів з гідробіонтами, розширенням асортименту та підсиленням смакових властивостей страви розроблено соус з використанням гідролізату мідій. Визначено поживну цінність соусу, побудовано профілограму якості та наведено технологічну схему приготування боулів.