РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Ключові слова "celiac disease"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія безглютенових мафінів на основі кокосового борошна(Державний торговельно-економічний університет, 2023) Велігорська, М.У статті наведено актуальність розробки безглютенових виробів з врахуванням статистичних досліджень та на основі аналізу асортименту борошняних кондитерських виробів спеціального призначення. Визначено перспективи використання кокосового борошна. За результатами технологічних проробок розроблено технологію безглютенових мафінів з використанням кокосового борошна та сублімованих ягід. Визначено поживну цінність виробів та побудовано модель якості.Документ Технологія безглютенового бісквітного напівфабрикату для бенто-тортів(Державний торговельно-економічний університет, 2023) Гайда, О.У статті розглянуто можливість розробки бенто-тортів на основі безглютенового бісквітного напівфабрикату. Обґрунтовано заміну пшеничного борошна на аглютенову борошняну композицію з рисового та амарантового борошна, кукурудзяного, картопляного крохмалів та меленого льону. На основі результатів органолептичних та фізико-хімічних досліджень розроблено технологічну схему безглютенового бісквітного напівфабрикату. Виріб характеризується високими показниками якості та конкурентопридатності, його можна пропонувати як основу для приготування бенто-тортів для харчування людей хворих на целіакію.