Крафтові технології
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Крафтові технології за Автор "Вікторія Альбертівна Гніцевич"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Проєкт кафе-сироварні у Дарницькому районі м. Києва(DTEU, 2024-12) Анастасія Андріївна Лазаренко; Вікторія Альбертівна ГніцевичВраховуючи тенденцію організації процесу крафтового сироваріння при закладах ресторанного господарства, визначено за доцільне спроектувати кафе-сироварню на 70 місць, у Дарницькому районі м. Києва, по вул. Дніпровська набережна, 15ж. Для проектованого закладу ресторанного господарства із власною сироварнею запропоновано назву «PILPILI», що з грузинської мови перекладається, як «перець», який є інгредієнтом багатьох страв в грузинській кухні. Визначено асортимент продукції кафе-сироварні, проведено аналіз і обгрунтування способів та режимів виробництва крафтових сирів, розроблено принципову технологічну схему виробництва крафтових сирів. З метою покращення здоров’я населення, в проектованій кафе-сироварні «PILPILI» передбачається впровадити у виробництво та реалізацію через торговельну залу закладу та торговельні майданчики міста, м’який сир «Адигейський» з сублімаційною калиною та сухим базиліком. На основі асортименту продукції, здійснено характеристику сировини, допоміжних матеріалів при виробництві крафтових сирів. Складено виробничу програму кафе-сироварні, проведено розрахунки сировини, проаналізовано процес крафтового виробництва продукції із урахуванням технологічного устаткування на основі якого визначено площі виробничих приміщень. Впроваджено нову сучасну систему управління якістю та безпечністю харчових продуктів (НАССР). Визначено інженерно-будівельні рішення закладу та будівельно-технічні показники проекту. Розраховано кошторис будівництва та експлуатаційні показники проекту, проведено оцінку капітальних вкладів та розраховано окупність проекту. Випускний кваліфікаційний проект викладений на ____ сторінках,___ рисунків, ____ додатків. Графічний матеріал – аркушів. Ключові слова: кафе-сироварня, грузинська кухня, сир «Адигейський», сублімаційна калина, сухий базилік, НАССР. Taking into account the trend of organizing the craft cheese-making process at restaurant establishments, it was decided that it would be appropriate to design a cafe-cheese factory for 70 seats in the Darnytskyi district of the city. Kyiv, on St. Dniprovska embankment, 15 For the designed restaurant facility with its own cheese factory, the name "PILPILI" is proposed, which is translated from the Georgian language as "pepper", which is an ingredient of many dishes in Georgian cuisine. The range of products of the cafe-cheese factory was determined, the analysis and justification of the methods and regimes of the production of craft cheeses was carried out, and the basic technological scheme of the production of craft cheeses was developed. In order to improve the health of the population, in the designed cafe-cheese factory "PILPILI" it is planned to introduce soft cheese "Adygei" with sublimation viburnum and dry basil into production and sale through the trade hall of the institution and the city's trading platforms. On the basis of the range of products, the characteristics of raw materials and auxiliary materials in the production of craft cheeses were carried out. The production program of the cafe-cheese factory was drawn up, raw material calculations were carried out, the process of craft production of products was analyzed, taking into account the technological equipment, on the basis of which the area of the production premises was determined. A new modern system of management of quality and safety of food products (HACSR) was implemented. The engineering and construction solutions of the institution and the construction and technical indicators of the project were determined. The construction estimate and operational indicators of the project were calculated, the capital investment was assessed and the project's payback was calculated. The graduation qualification project is laid out on ____ pages,___ drawings, ____ appendices. Graphic material - sheets. Keywords: cafe-cheese factory, Georgian cuisine, Adygei cheese, sublimation viburnum, dry basil, HACCP.Документ Проєкт підприємства з виробництва крафтових сирів у Дніпровському районі м. Києва(DTEU, 2024-12) Володар Володимирович Овчар; Вікторія Альбертівна ГніцевичУ Дінпровському районі м. Києва та забезпечення населення якісною продукцією з локальної сировини, визначено за доцільне спроектувати нове підприємство крафтових сирів високої якості. Визначено асортимент продукції, проведено аналіз і обгрунтування способів та режимів виробництва сирів, розроблено принципову технологічну схему виробництва продукції. На основі асортименту крафтового підприємства визначено характеристику сировини, допоміжних матеріалів при виробництві сирів. Складено виробничу програму, проведено розрахунки сировини, проаналізовано процес крафтового виробництва продукції із урахуванням технологічного устаткування; визначено площі виробничих приміщень. Впроваджено сучасну систему управління якістю та безпечністю харчових продуктів (НАССР). Визначено інженерно-будівельні рішення закладу та будівельно- технічні показники проекту. Розраховано кошторис будівництва та експлуатаційні показники проєкту, проведено оцінку капітальних вкладів та розраховано окупність проекту. Кваліфікаційна робота викладена на ____ сторінках, містить ___таблиць, _______ рисунків, ____ додатків. Графічний матеріал – аркушів. Ключові слова: крафтове виробництво, сири, технологічна схема, НАССР. Annotation In the Svyatoshynskyi district of Kyiv and to provide the population with high-quality products from local raw materials, it was determined to be advisable to design a new high-quality craft cheese enterprise. The product range was determined, the methods and modes of cheese production were analyzed and substantiated, and a basic technological scheme for product production was developed. Based on the range of the craft enterprise, the characteristics of raw materials and auxiliary materials in the production of cheeses were determined. A production program was drawn up, raw material calculations were carried out, the process of craft production was analyzed taking into account technological equipment; the area of production premises was determined. A modern food quality and safety management system (HACCP) was implemented. The engineering and construction solutions of the facility and the construction and technical indicators of the project were determined. The construction estimate and operational indicators of the project were calculated, capital investments were assessed and the project payback was calculated.The qualification work is set out on ____ pages, contains ___tables, _______ figures, ____ appendices. Graphic material - sheets. Keywords: craft production, cheeses, technological scheme, HACCPДокумент Проєкт підприємства з виробництва крафтових снеків у Шевченківському районі м. Києва(DTEU, 2024-12) Іван Олексійович Волошин; Вікторія Альбертівна ГніцевичУ Шевченківському районі м. Києва та забезпечення населення якісною продукцією з локальної сировини, визначено за доцільне спроектувати нове підприємство крафтових снеків високої якості. Визначено асортимент продукції, проведено аналіз і обгрунтування способів та режимів виробництва снеків, розроблено принципову технологічну схему виробництва продукції. На основі асортименту крафтового підприємства визначено характеристику сировини, допоміжних матеріалів при виробництві снеків. Складено виробничу програму, проведено розрахунки сировини, проаналізовано процес крафтового виробництва продукції із урахуванням технологічного устаткування; визначено площі виробничих приміщень. Впроваджено сучасну систему управління якістю та безпечністю харчових продуктів (НАССР). Визначено інженерно-будівельні рішення закладу та будівельно- технічні показники проекту. Розраховано кошторис будівництва та експлуатаційні показники проєкту, проведено оцінку капітальних вкладів та розраховано окупність проекту. Кваліфікаційна робота викладена на ____ сторінках, містить ___таблиць, _______ рисунків, ____ додатків. Графічний матеріал – аркушів. Ключові слова: крафтове виробництво, снеки, технологічна схема, НАССР. Annotation In the Shevchenkivskyi district of Kyiv and to provide the population with high-quality products from local raw materials, it was determined to be advisable to design a new enterprise for high-quality craft snacks. The product range was determined, the methods and modes of snack production were analyzed and substantiated, and a basic technological scheme for product production was developed. Based on the assortment of the craft enterprise, the characteristics of raw materials and auxiliary materials in the production of snacks were determined. A production program was drawn up, raw material calculations were carried out, the process of craft production was analyzed taking into account technological equipment; the area of production premises was determined. A modern food quality and safety management system (HACCP) was implemented. The engineering and construction solutions of the facility and the construction and technical indicators of the project were determined. The construction estimate and operational indicators of the project were calculated, capital investments were assessed and the project payback was calculated. The qualification work is set out on ____ pages, contains ___tables, _______ figures, ____ appendices. Graphic material – sheets. Keywords: craft production, snacks, technological scheme, HACCP.The qualification work is presented on ____ pages, contains ___tables, _______ figures, ____ appendices. Graphic material - sheets. Keywords: craft production, boiled-smoked sausages, technological scheme, HACCPДокумент Проєкт підприємства з крафтового виробництва м’ясних копчених виробів у Деснянському районі м. Києва(DTEU, 2024-12) Євген Олександрович Коренчук; Вікторія Альбертівна ГніцевичУ Деснянському районі м. Києва та забезпечення населення якісною продукцією з локальної сировини, визначено за доцільне спроектувати нове підприємство крафтових копчених виробів високої якості. Визначено асортимент продукції, проведено аналіз і обгрунтування способів та режимів виробництва копчених виробів , розроблено принципову технологічну схему виробництва продукції. На основі асортименту крафтового підприємства визначено характеристику сировини, допоміжних матеріалів при виробництві копчених виробів . Складено виробничу програму, проведено розрахунки сировини, проаналізовано процес крафтового виробництва продукції із урахуванням технологічного устаткування; визначено площі виробничих приміщень. Впроваджено сучасну систему управління якістю та безпечністю харчових продуктів (НАССР). Визначено інженерно-будівельні рішення закладу та будівельно-технічні показники проекту. Розраховано кошторис будівництва та експлуатаційні показники проєкту, проведено оцінку капітальних вкладів та розраховано окупність проекту. Кваліфікаційна робота викладена на ____ сторінках, містить ___таблиць, _______ рисунків, ____ додатків. Графічний матеріал – аркушів. Ключові слова: крафтове виробництво, сири, технологічна схема, НАССР. In the Svyatoshynskyi district of Kyiv and to provide the population with high-quality products from local raw materials, it was determined to be advisable to design a new high-quality craft cheese enterprise. The product range was determined, the methods and modes of cheese production were analyzed and substantiated, and a basic technological scheme for product production was developed. Based on the range of the craft enterprise, the characteristics of raw materials and auxiliary materials in the production of cheeses were determined. A production program was drawn up, raw material calculations were carried out, the process of craft production was analyzed taking into account technological equipment; the area of production premises was determined. A modern food quality and safety management system (HACCP) was implemented. The engineering and construction solutions of the facility and the construction and technical indicators of the project were determined. The construction estimate and operational indicators of the project were calculated, capital investments were assessed and the project payback was calculated. The qualification work is set out on ____ pages, contains ___tables, _______ figures, ____ appendices. Graphic material - sheets. Keywords: craft production, cheeses, technological scheme, HACCP.