Кафедра Товарознавства і Фармації
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Кафедра Товарознавства і Фармації за Автор "Сидоренко Олена Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Позиціювання та управління ланцюгами постачання консервів рибних(ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ, 2024-12) Коркуленка Сергія Юрійовича; Сидоренко Олена ВолодимирівнаУ роботі розглянуто факторно-критеріальні аспекти позиціювання консервів рибних, проведено аналіз стану та перспектив розвитку ринку консервів рибних в Україні, визначено основні стратегії та напрями їх позиціювання. Виокремлено критерії та показники, що забезпечують ефективне позиціювання продукції на ринку. Проведено оцінку позиціювання консервів рибних, які реалізуються на ринку України. Здійснено кваліметрію шпротів в олії, проаналізовано споживчі переваги та їх вплив на позиціювання продукції. Представлено результати дослідження організації, об’єкта та методів оцінки позиціювання консервів рибних. Досліджено управління ланцюгами постачання консервів рибних на прикладі ТОВ «ЗАММЛЕР УКРАЇНА». Надано організаційно-економічну характеристику підприємства, визначено основні проблеми та запропоновано шляхи удосконалення управління ланцюгами постачання, включаючи використання сучасних логістичних інструментів. Ключові слова: Консерви рибні, стратегії позиціонування, управління ланцюгами постачання, споживчі переваги, аналіз ринку, кваліметрія. he article considers the factor and criterion aspects of positioning of canned fish, analyzes the status and prospects of development of the canned fish market in Ukraine, identifies the main strategies and directions of their positioning. The criteria and indicators that ensure effective positioning of products in the market are allocated. An assessment of the positioning of canned fish sold in the Ukrainian market is carried out. The qualimetry of sprats in oil is carried out, consumer preferences and their influence on product positioning are analyzed. The results of a study of the organization, object and methods of evaluating the positioning of canned fish are presented. The management of supply chains of canned fish on the example of ZAMMLER UKRAINE LLC is studied. The organizational and economic characteristics of the enterprise are provided, the main problems are identified, and ways to improve supply chain management, including the use of modern logistics tools, are proposed. Key words: Fish canned goods, positioning strategies, supply chain management, consumer preferences, market analysis, qualimetry, logistics optimization.Документ Прогнозування якості та управління ланцюгами збуту м'яса птиці(ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ, 2024-12) Калюжної Анастасії Ігорівни; Сидоренко Олена ВолодимирівнаВ роботі досліджено фактори формування та збереження якості м’яса птиці. Розглянуто основні методи прогнозування якості м’яса птиці, а також, на базі експертних методів, проведено прогнозування змін якості даного продукту. Здійснена комплексна оцінка та визначено організаційно-економічні заходи щодо удосконалення організації процесу постачання м’яса птиці у ТОВ «Епіцентр К». Ключові слова: м’ясо птиці, фактори формування якості, методи прогнозування якості, кваліметрія, організація постачання. The thesis investigates the factors forming and preserving poultry meat quality. It considers the main methods of forecasting poultry meat quality and, based on expert methods, forecasts changes in poultry meat quality. A comprehensive assessment is carried out, and organizational-economic measures are determined to improve the organization of the poultry meat supply process at LLC "Epicenter K." Keywords: poultry meat, quality formation factors, quality forecasting methods, qualimetry, supply organization.Документ Прогнозування якості та управління ланцюгами постачання консервів м’ясних(ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ, 2024-12) Шпака Святослава Всеволодовича; Сидоренко Олена ВолодимирівнаВ роботі розглянуті теоретичні основи кваліметрії і прогнозування якості консервів м’ясних, досліджений розввиток галузі консервів м’ясних в Україні, визначені основні фактори формування якості консервів м’ясних, запропоновані методи прогнозування якості даної продукції. Проведені експериментальні дослідження зразків консервів м’ясних. Визначений вплив окремих етапів товароруху на якість консервів м’ясних. Проведений аналіз економічної діяльності та фінансових результатів ТОВ “Заммлер Україна”. Проаналізована система управління ланцюгами постачання консервів м’ясних ТОВ “Заммлер Україна”. Запропонована нова інформаційна система, яка враховує актуальні проблеми існуючої системи управління ланцюгами постачання консервів м’ясних і має мету їх вирішення та зниження рівня витрат. Ключові слова: консерви м’ясні, прогнозування якості, кваліметрія, управління ланцюгами постачання. The paper considers the theoretical foundations of qualimetry and quality forecasting of canned meat, studies the development of the canned meat industry in Ukraine, identifies the main factors of quality formation of canned meat, and proposes methods for forecasting the quality of this product. Experimental studies of samples of canned meat were carried out. The influence of individual stages of commodity circulation on the quality of canned meat is determined. The economic activity and financial results of Zammler Ukraine LLC are analyzed. The supply chain management system of canned meat products of Zammler Ukraine LLC is analyzed. A new information system is proposed, which takes into account the current problems of the existing supply chain management system for canned meat and aims to solve them and reduce costs. Key words: canned meat, quality forecasting, supply chain management, qualimetry.Документ Прогнозування якості та управління ланцюгами постачання ікри лососевих риб(ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ, 2024-12) Дмитрієвої Олександри Олександрівни; Сидоренко Олена ВолодимирівнаУ випускній кваліфікаційній роботі досліджено стан та перспективи розвитку ринку ікри риб в Україні; визначено фактори формування та збереження якості ікри риб; проаналізовано методи прогнозування якості ікри риб; розглянуто кваліметрію ікри лососевих риб та здійснити оцінку якості ікри лососевих риб; дано організаційно-економічну характеристику управління ланцюгами постачання ікри лососевих риб ТОВ «Епіцентр-К»; розроблено шляхи удосконалення управління ланцюгами постачання ікри лососевих риб ТОВ «Епіцентр-К». Ключові слова: ікра лососевих риб, кваліметрія, ланцюги постачання, оцінка якості, прогнозування якості The final qualification work investigated the state and prospects for the development of the fish caviar market in Ukraine; identified factors for the formation and preservation of fish caviar quality; analyzed methods for predicting fish caviar quality; considered the qualimetry of salmon caviar and assessed the quality of salmon caviar; provided organizational and economic characteristics of salmon caviar supply chain management of Epicenter-K LLC; developed ways to improve salmon caviar supply chain management of Epicenter-K LLC. Keywords: salmon caviar, qualimetry, supply chains, quality assessment, quality predictionДокумент Інформаційний супровід обігу та управління ланцюгами постачання безглютенового дитячого харчування(ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ, 2024-12) Кресної Олени Миколаївни; Сидоренко Олена ВолодимирівнаВ роботі визначено тенденції розвитку ринку та проведено аналіз асортименту дитячого харчування в Україні, проаналізовано нормативноправове регулювання інформаційного супроводу безглютенового дитячого харчування. Розглянуто аспекти, пов’язані з товарознавчою оцінкою якості безглютенових каш для дитячого харчування. Визначено фактори формування та збереження якості безглютенового дитячого харчування. Проаналізовано ефективність управління ланцюгами постачання безглютенового дитячого харчування на ТОВ «Епіцентр К». Ключові слова: безглютенове, глютен, дитяче харчування, якість, ланцюги, постачання, супровід, ланцюг постачання. In the work, trends in market development were determined and an analysis of the range of baby food in Ukraine was carried out, as well as regulatory and legal regulation of information support for gluten-free baby food. Aspects related to the commodity evaluation of the quality of gluten-free cereals for baby food are considered. The factors of formation and preservation of the quality of gluten-free baby food have been determined. The effectiveness of gluten-free baby food supply chain management at «Epicenter K» LLC was analyzed. Keywords: gluten-free, baby food, gluten, quality, chains, supply, support, supply chain.