Патенти на винахід
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Патенти на винахід за Автор "Федорова, Діна Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ ВАФЛІ СОЛОНІ БЕЗ НАЧИНКИ "КРЕКІСИ РИБНІ"(Український інститут інтелектуальної власності, 2018) Притульська, Наталія Володимирівна; Федорова, Діна ВолодимирівнаВинахід стосується вафель, що містять борошно пшеничне першого ґатунку, меланж, сіль кухонну, емульгатор соєвий лецитин, соду харчову, причому рецептура вафель додатково включає маргарин столовий, крохмаль кукурудзяний, цукор, розпушувач тіста амоній вуглекислий, пасту рибо-рослинну з використанням висівок, перець чорний мелений, суміш рослинних та смакових інгредієнтів, рідкий компонент, причому як рідкий компонент містить воду питну або бульйон рибний з побічних продуктів переробки риби, таких як голови, плавці, кістки, шкіра, та ламінарії 5 %, або кефір нежирний.Документ ЗДОБНИЙ ВИРІБ ПІДВИЩЕНОЇ ПОЖИВНОЇ ЦІННОСТІ З ШИПШИНОЮ(Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій, 2023-12-14) Федорова, Діна Володимирівна; Медведєва, Анжеліка Олександрівна; Зикова, Єлизавета Андріївна; Онопрієнко, Ганна ЯківнаВинахід стосується здобного виробу, що містить борошно, жир, дріжджі пресовані хлібопекарські, цукор-пісок, меланж, сіль кухонну харчову, рідину, при цьому як борошно здобний виріб містить борошно пшеничне цільнозернове та борошно житнє, як жир містить олію рослинну, як рідину містить відвар шипшини та додатково містить насіння льону і порошок з шипшини.Документ СУХИЙ РИБО-РОСЛИННИЙ НАПІВФАБРИКАТ(Український інститут інтелектуальної власності, 2018) Притульська, Наталія Володимирівна; Федорова, Діна Володимирівна; Кузьменко, Юлія ВіталіївнаВинахід стосується сухого рибо-рослинного напівфабрикату, що містить варено-сушений фарш з низькожирної рибної сировини, причому як фарш з низькожирної рибної сировини містить фарш з гідротермічно обробленої цілої обезголовленої патраної риби та додатково містить рослинний компонент.