Технологія ставлених питних медів
Вантажиться...
Файли
Дата
2024
Автори
Affiliation
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Державний торговельно-економічний університет
Анотація
У статті наведено крафтову технологію ставлених питних медів. Обґрунтовано доцільність використання у розробленій технології соку аґрусу, кориці та мускатного горіху для виробництва плодоягідного медового напою з гарними споживними властивостями. Розроблено технологічну схему виробництва, отримано комплекс даних, що характеризують якість нової продукції, доведено її високу поживну цінність.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Сибірцев, Є. (2024). Технологія ставлених питних медів. У Т. І. Юдіна (Ред.). Крафтові технології: гастрономічні інновації: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 95–103). Державний торговельно-економічний університет.