Формування екологічної стійкості у сфері гостинності
Вантажиться...
Файли
Дата
2024
Автори
Affiliation
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Державний торговельно-економічний університет
Анотація
Стаття присвячена детальному аналізу процесу формування екологічної стійкості в сфері гостинності, розглядаючи як теоретичні аспекти, так і практичні рішення, що впроваджуються в індустрії. У роботі досліджуються основні екологічні виклики, з якими стикається бізнес у сфері гостинності, такі як споживання природних ресурсів, виробництво відходів та забруднення навколишнього середовища. Аналізується вплив зростаючих екологічних вимог і очікувань споживачів на стратегії управління стійкістю в готелях і ресторанах, а також описуються конкретні практики та інноваційні рішення, що сприяють зменшенню негативного впливу на природу. Стаття також розглядає економічні переваги від впровадження екологічно чистих технологій і практик, такі як зниження витрат на енергію і ресурси, покращення репутації та конкурентоспроможності
Опис
Ключові слова
: екологічна стійкість, забруднення навколишнього середовища, стра¬тегії, управління стійкістю, сфера гостинності environmental sustainability, environmental pollution, strategies, sustainability management, hospitality
Бібліографічний опис
Ковальов, Е. (2024). Формування екологічної стійкості у сфері гостинності. У Т.М. Сидоренко (Ред.), Готельний і ресторанний девелопмент в умовах відновлення: Збірник наукових статей здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання.(с. 88–93). Державний торговельно-економічний університет