Операційні стратегії у забезпеченні сталого розвитку ресторанного бізнесу
Вантажиться...
Файли
Дата
2024
Автори
Affiliation
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Державний торговельно-економічний університет
Анотація
Стаття присвячена викликам, які потребують впровадження стратегічних змін для забезпечення сталого розвитку ресторанного бізнесу. Визначено вплив екологічних, економічних та соціальних чинників на функціонування ресторанів. Розглянуто операційні стратегії як ключовий інструмент впровадження ресурсозберігаючих технологій, мінімізацію екологічного впливу та відповідальне ставлення до співробітників і місцевих спільнот, що сприяють зниженню витрат і підвищенню ефективності ресторанного бізнесу
Опис
Ключові слова
ресторанний бізнес, операційна стратегія, оптимізація, сталий розвиток, ресурсозберігаючі технології restaurant business, operational strategy, optimization, sustainable development, resource-saving technologies
Бібліографічний опис
Тимошенко, Д. (2024). Операційні стратегії у забезпеченні сталого розвитку ресторанного бізнесу. У Т.М. Сидоренко(Ред.), Менеджмент і бізнес-адміністрування у сфері гостинності: Збірник наукових статей здобувачів другого магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання. (с. 65–69). Державний торговельно-економічний університет