Бізнес проект ресторану формату "MEAT FOOD"у місті Києві
Ескіз недоступний
Дата
2020
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
КНТЕУ
Анотація
Актуальність теми ресторанний бізнес – перспективний напрямок підприємницької діяльності,
який з кожним роком стабільно розвивається, за рахунок удосконалення системи
управління галуззю, збільшення кількості кваліфікованих кадрів, використання
інноваційних технологій та запровадження сучасних способів реклами [22].
Актуальність проектування закладів ресторанного господарства в Україні в
нових умовах господарювання пов’язана з особливістю ресторанного
господарства як складової сфери гостинності, високою його ризикованістю і
водночас соціальністю, пов’язаною з задоволенням життєвих потреб населення у
послугах з організації харчування, відпочинку та дозвілля.
Різноманітні фундаментальні аспекти розвитку ресторанного господарства
висвітлено в працях зарубіжних та вітчизняних учених, серед яких особливої
уваги заслуговують наукові праці: Г. П′ятницької, С.В. Мельниченко, Л.І. Гірняк,
В. Найдюк, М. Гінди, В.А. Гросул, Т.П. Іванової, О. Бутенко, І. Воловельської, О.
Борисової та ін.
Мета випускного кваліфікаційної роботи – за результатами комплексу
організаційно-технологічних, дослідницько-інноваційних та маркетингових
методів та бізнес-проект об’єкта ресторанного бізнесу.
Відповідно до поставленої мети визначено наступні завдання:
- визначити локацію проектованого ресторану, розробити неймінг та
атмосферу;
- окреслити організаційний план закладу ресторанного господарства;
- розробити концептуальне меню ресторану формату «Meat food», скласти
план випуску продукції;
- організувати виробництво в закладі ресторанного господарства з
урахуванням енергоефективності;
- обґрунтувати систему контролю якості та безпечності ресторанної
продукції;
- розрахувати доходи та термін окупності проектованого меню ресторану
формату «Meat food».
Об’єкт дослідження – процес бізнес-проектування об’єкта ресторанного
бізнесу за визначеним форматом.
Предмет дослідження – теоретичні, методичні, технологічні та прикладні
засади застосування ресторанних технологій ресторанного бізнесу у бізнес-проектуванні.
Інформаційну базу дослідження становлять: публікації вітчизняних і
зарубіжних вчених, монографічна література, тематичні публікації в період ичних
виданнях, статистичні матеріали, законодавчі та нормативно-правові акти.
Розрахунки проведені на основі навчального посібника «HoReCa: ресторани» за
редакцією А.А. Мазаракі, доктора економічних наук, професора, академіка НАПН
України, заслуженого діяча науки і технік.
Опис
ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА