Бізнес проект ресторану формату "MEAT FOOD"у місті Києві

No Thumbnail Available

Date

2020

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

КНТЕУ

Abstract

Актуальність теми ресторанний бізнес – перспективний напрямок підприємницької діяльності, який з кожним роком стабільно розвивається, за рахунок удосконалення системи управління галуззю, збільшення кількості кваліфікованих кадрів, використання інноваційних технологій та запровадження сучасних способів реклами [22]. Актуальність проектування закладів ресторанного господарства в Україні в нових умовах господарювання пов’язана з особливістю ресторанного господарства як складової сфери гостинності, високою його ризикованістю і водночас соціальністю, пов’язаною з задоволенням життєвих потреб населення у послугах з організації харчування, відпочинку та дозвілля. Різноманітні фундаментальні аспекти розвитку ресторанного господарства висвітлено в працях зарубіжних та вітчизняних учених, серед яких особливої уваги заслуговують наукові праці: Г. П′ятницької, С.В. Мельниченко, Л.І. Гірняк, В. Найдюк, М. Гінди, В.А. Гросул, Т.П. Іванової, О. Бутенко, І. Воловельської, О. Борисової та ін. Мета випускного кваліфікаційної роботи – за результатами комплексу організаційно-технологічних, дослідницько-інноваційних та маркетингових методів та бізнес-проект об’єкта ресторанного бізнесу. Відповідно до поставленої мети визначено наступні завдання: - визначити локацію проектованого ресторану, розробити неймінг та атмосферу; - окреслити організаційний план закладу ресторанного господарства; - розробити концептуальне меню ресторану формату «Meat food», скласти план випуску продукції; - організувати виробництво в закладі ресторанного господарства з урахуванням енергоефективності; - обґрунтувати систему контролю якості та безпечності ресторанної продукції; - розрахувати доходи та термін окупності проектованого меню ресторану формату «Meat food». Об’єкт дослідження – процес бізнес-проектування об’єкта ресторанного бізнесу за визначеним форматом. Предмет дослідження – теоретичні, методичні, технологічні та прикладні засади застосування ресторанних технологій ресторанного бізнесу у бізнес-проектуванні. Інформаційну базу дослідження становлять: публікації вітчизняних і зарубіжних вчених, монографічна література, тематичні публікації в період ичних виданнях, статистичні матеріали, законодавчі та нормативно-правові акти. Розрахунки проведені на основі навчального посібника «HoReCa: ресторани» за редакцією А.А. Мазаракі, доктора економічних наук, професора, академіка НАПН України, заслуженого діяча науки і технік.

Description

ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА

Keywords

Citation