HoReCa. Наукові ініціативи

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024-05-22

Автори

Affiliation

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Державний торговельно-економічний університет

Анотація

У тезах доповідей Всеукраїнської студентської наукової конференції «HoReCa. Наукові ініціативи» висвітлено актуальні питання глобальних викликів та тенденцій розвитку сфери гостинності у воєнний період; синергії інновацій і традиційних технологій крафтової продукції, що сприяє реалізації концепції здорового харчування населення України; інноваційних форматів ресторанного бізнесу та збереження автентичності сучасної гастрономії України та її регіонів; сучасних тенденцій фуд-дизайну. Видання розраховано на практичних та наукових працівників індустрії гостинності, викладачів, аспірантів, здобувачів вищої освіти. Матеріали подано в авторській редакції. Відповідальність за зміст матеріалів несуть автори.

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Мазаракі, А. А. (від. ред.). (2024). HoReCa. Наукові ініціативи. Державний торговельно-економічний університет. https://doi.org/10.31617/k.knute.2024-05-22

UDC

Orcid

Pages