Спосіб виробництва кисломолочного десерту підвищеної харчової та біологічної цінності

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

Affiliation

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій

Анотація

Корисна модель належить до харчової промисловості, а саме до виробництва збитих кисломолочних десертів, і може бути використана на підприємствах молочної промисловості та в закладах ресторанного господарства.

Опис

Ключові слова

Кисломолочний десерт

Бібліографічний опис

Серенко, А. А., Юдіна, Т. І., Лук'яненко, Л. В. & Сибірцев, Є. О. (2024). Спосіб виробництва кисломолочного десерту підвищеної харчової та біологічної цінності. (Патент № 156454). Державний торговельно-економічний університет.

License

Doi

UDC

Orcid

Pages