Спосіб виробництва кисломолочного десерту підвищеної харчової та біологічної цінності
Вантажиться...
Дата
2024
Affiliation
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій
Анотація
Корисна модель належить до харчової промисловості, а саме до виробництва збитих кисломолочних десертів, і може бути використана на підприємствах молочної промисловості та в закладах ресторанного господарства.
Опис
Ключові слова
Кисломолочний десерт
Бібліографічний опис
Серенко, А. А., Юдіна, Т. І., Лук'яненко, Л. В. & Сибірцев, Є. О. (2024). Спосіб виробництва кисломолочного десерту підвищеної харчової та біологічної цінності. (Патент № 156454). Державний торговельно-економічний університет.