РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Ключові слова "corn flour"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія морквяного мафіна з пшоняно-кукурудзяного борошна(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Косяк, С.У статті запропоновано технологію приготування мафіну із додаванням безглю¬те¬нового борошна та моркви. Досліджено та порівняно хімічний склад і біологічну цінність традиційного виробу та розробленого, наведено переваги нової технології над традиційною. Досліджено органолептичні показники виробу. Розроблено технологію приготування морквяного мафіну з пшоняно-кукурудзяного борошна. Визначено поживну цінність якості морквяного мафіну