РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Ключові слова "aquafaba"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Застосування техніки сферифікації під час приготування холодних страв української кухні(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Даніліхін, Д.У статті досліджено можливість виключення тваринних продуктів із раціону харчування, щляхом створення нових рецептур емульсійних соусів. На основі аналітичного огляду літератури в технології соусу майонез обґрунтовано заміну курячого яйця на аквафабу, а задля збагачення виробу дефіцитним для веганів вітаміном В12, вирішено додати порошок грибів шиїтаке. Встановлено раціональну кількість функціональних інгредієнтів, розроблено технологію майонезу для веганівДокумент Технологія емульсійних соусів для ваганів(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Гудзь, А.У статті досліджено можливість виключення тваринних продуктів із раціону харчування, щляхом створення нових рецептур емульсійних соусів. На основі аналітичного огляду літератури в технології соусу майонез обґрунтовано заміну курячого яйця на аквафабу, а задля збагачення виробу дефіцитним для веганів вітаміном В12, вирішено додати порошок грибів шиїтаке. Встановлено раціональну кількість функціональних інгредієнтів, розроблено технологію майонезу для веганів