РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Ключові слова "quality model"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія безглютенових мафінів на основі кокосового борошна(Державний торговельно-економічний університет, 2023) Велігорська, М.У статті наведено актуальність розробки безглютенових виробів з врахуванням статистичних досліджень та на основі аналізу асортименту борошняних кондитерських виробів спеціального призначення. Визначено перспективи використання кокосового борошна. За результатами технологічних проробок розроблено технологію безглютенових мафінів з використанням кокосового борошна та сублімованих ягід. Визначено поживну цінність виробів та побудовано модель якості.