РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Ключові слова "gluten-free biscuit semi-finished product"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія безглютенового бісквітного напівфабрикату для бенто-тортів(Державний торговельно-економічний університет, 2023) Гайда, О.У статті розглянуто можливість розробки бенто-тортів на основі безглютенового бісквітного напівфабрикату. Обґрунтовано заміну пшеничного борошна на аглютенову борошняну композицію з рисового та амарантового борошна, кукурудзяного, картопляного крохмалів та меленого льону. На основі результатів органолептичних та фізико-хімічних досліджень розроблено технологічну схему безглютенового бісквітного напівфабрикату. Виріб характеризується високими показниками якості та конкурентопридатності, його можна пропонувати як основу для приготування бенто-тортів для харчування людей хворих на целіакію.