РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Автор "Філіпук, Є."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія безглютенової піци «маргарита» з використанням борошна сорго(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Філіпук, Є.У статті визначено особливості приготування піци. Наведено характеристику безглютеновго борошна. Досліджено особливості використання клітковини подорожнику (псиліуму) в технології безглютенових виробів. Проведено дослідження щодо розробки вегетаріанської піци «Маргарита» без глютену, без лактози. Проаналізовано органо¬леп¬тичні дескриптори дослідних зразків з використанням безглютенового борошна. Обґрун¬то¬вано технологічні параметри приготування інноваційної піци «Маргарита»