РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Автор "Сисун, Д."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія ПАЛЯНИЦІ УКРАЇНСЬКОЇ З цільнозерновим борошном покращеної поживної цінності(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Сисун, Д.У статті розглянуто хлібобулочні вироби та їх хімічний склад. Проведено дослід-ження біологічних розпушувачів тіста, цільнозернового борошна та яблучного порошку. На основі аналізу літературних джерел надано пропозиції щодо вдосконалення хлібо¬булоч-ного виробу – паляниці Української. Досліджено сенсорні показники модульних композицій, розраховано хімічний склад та наведено технологічну схему приготування паляниці Україн-ської з використанням цільнозернового борошна та яблучного порошку