РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Автор "Анікєєва, К."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія пончиків «БЕНЬЄ» на основі композиційної суміші(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Анікєєва, К.У статті обґрунтовано доцільність розроблення композиційних сумішей в технології борошняних кулінарних виробів. На основі теоретичних та експериментальних досліджень модельних композицій встановлено оптимальне співвідношення: борошна зеленої гречки, яблучної клітковини та сублімованого порошку моркви. Розроблено технологію тістового напівфабрикату на основі композиційної суміші. Досліджено поживну цінність та побудовано профілограму якості пончиків «Беньє» на основі композиційної суміші