241 Готельно-ресторанна справа
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 241 Готельно-ресторанна справа за Автор "Златов Федор"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Проект бутик-готелю на 50 місць у місці Київ(КНТЕУ, 2020) Златов ФедорАктуальність теми темою випускного кваліфікаційного проекту є проект готелю на 50 місць у місті Київ. Відповідно до поставленої мети визначено наступні завдання: - визначити концептуальні засади діяльності та розробити загальну концепцію готельного продукту, концепцію дизайну, сервісу підприємства, визначити конкурентн і переваги проектованого готелю; - розробити заходи з охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки, охорони навколишнього середовища та цивільного захисту; - визначити і обґрунтувати організаційно-правовий статус об’єкта; побудувати органи управління і визначити завдання вирішення для кожної структурної одиниці; - розробити прогноз результатів фінансової діяльності підприємства виходячи з потреб забезпечення необхідного соціального і виробничого розвитку. Окреслити ризики реального інвестиційного проекту. Об’єкт дослідження - процес проектування готелю на 50 місць у місті Київ. 9 Предмет дослідження - теоретичні, методичні, прикладні засади проектування готелю на 50 місць у місті Київ. Інформаційну базу дослідження склали законодавчі й нормативно-правові акти України, каталоги готелів, рекламних проспектів, мережі Інтернет, публікацій у вітчизняній і закордонній періодичній пресі, статистичні дані, інтернет -сайти готелів. Розрахунки проведені на основі навчального посібника «HoReCa: готелі» за редакцією А.А. Мазаракі Практичне значення одержаних результатів полягає у можливості їх застосування при здійсненні проектування та реконструкції в підприємствах готельного господарства, розробленні концепції та управлінні їх господарською діяльністю. Наукові праці: абробація результатів випускного кваліфікаційного проекту здійснена у збірнику наукових праць.