РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Автор "Цимбаленко, М."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія приготування кейк-попсів з використанням рисового борошна та кураги(Державний торговельно-економічний університет, 2023) Цимбаленко, М.У статті запропоновано технологію десерту кейк-попс з використанням рисового борошна білого з додаванням кураги сушеної. Досліджено та порівняно хімічний склад і біологічну цінність традиційного виробу та розробленого, наведено переваги нової технології над традиційною. За результатами проведених досліджень розроблено та обґрунтовано технологію десерту «Кейк-попс рисовий з курагою», визначено основні показники його якості та поживної цінності. Розраховано комплексний показник якості та побудовано модель якості.