РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Автор "Удовенко, Т."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія шоколадного бісквіту з використанням лляного борошна, насіння чіа та псиліуму(Державний торговельно-економічний університет, 2023) Удовенко, Т.У статті запропонована технологія шоколадних тістечок «Чебурашка» з використанням лляного борошна, насінням чіа та псиліумом з метою підвищення поживної цінності готового продукту. Визначено вплив кількісного співвідношення рецептурних компонентів та параметрів технологічного процесу на органолептичні властивості бісквітного тіста. Розроблено технологію бісквіту.