РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Автор "Синявська, Д."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія холодних закусок підвищеної харчової цінності(Державний торговельно-економічний університет, 2023) Синявська, Д.У статті обґрунтовано та розроблено технологію холодної закуски «Брускета з осетром». Доведено доцільність використання у розробленій технології білкових висівок з амаранту, насіння кунжуту та олії з кедрових горіхів. Отримано комплекс даних, що характеризують якість розробленої продукції, доведено її високу харчову цінність за рахунок збільшення вмісту білків, харчових волокон, вітамінів та мінеральних речовин. За результатами проведених досліджень розраховано комплексний показник якості та побудовано модель якості холодної закуски «Брускета з осетром».