РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Автор "Пономаренко, О."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія мигдальних напівфабрикатів зниженої енергетичної цінності для тістечок «макаронс»(Державний торговельно-економічний університет, 2023) Пономаренко, О.У статті наведено перспективність розроблення нових видів борошняних конди-терських виробів з покращеним інгредієнтним складом. Вивчено нові види цукрозамінників. Розроблено модельні композиції мигдальних напівфабрикатів, які є основою тістечок «Макаронс». Визначено вплив кількісного співвідношення рецептурних компонентів та параметрів технологічного процесу на структурно-механічні властивості білково-мигдального тіста. За результатами технологічних проробок відпрацьовано технологію мигдального напівфабрикату з використанням порошку ерітролу та керобу. Визначено органолептичні показники якості, розраховано поживну цінність виробів.