РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Автор "Мельник, Д."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія соусу майонез на основі авокадо(Державний торговельно-економічний університет, 2023) Мельник, Д.У статті визначено актуальність пошуку нових підходів до конструювання соусів підвищеної поживної цінності з високими показниками органолептичної оцінки. На основі аналітичного огляду літератури обґрунтовано використання сировини з авокадо. Проведено експериментальні проробки щодо використання олії та м’якоті плодів авокадо в технології соусів емульсійного типу. Визначено сенсорні показники розробленої продукції та побудовано органолептичні профілі якості. Досліджено поживну цінність соусу.