РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Автор "Марченко, М."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Інноваційна технологія низькотемпературного бродіння тіста для борошняних кулінарних виробів (піци)(Державний торговельно-економічний університет, 2023) Марченко, М.У статті розглянуто особливості приготування тіста низькотемпературного бродіння, яке використовується для виготовлення таких борошняних кулінарних виробів як піца. Проаналізовано вплив кількісного співвідношення рецептурних компонентів та параметрів технологічного процесу на структурно-механічні властивості тіста для піци. Розроблено інноваційну технологію приготування тіста для піци, яка забезпечує відмінні смакові якості готового продукту.