РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ за Автор "Білецька, О."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Технологія боулів з гідробіонтами(Державний торговельно-економічний університет, 2023) Білецька, О.У статті досліджено проблеми харчування населення України та визначено напрями їх покращення. Проведено дослідження хімічної цінності гідробіонтів та доведено перспективність розроблення боулів з гідробіонтами та локальною сировиною України. З метою покращення поживної цінності боулів з гідробіонтами, розширенням асортименту та підсиленням смакових властивостей страви розроблено соус з використанням гідролізату мідій. Визначено поживну цінність соусу, побудовано профілограму якості та наведено технологічну схему приготування боулів.