Технологія мусу на основі плодово-овочевої композиційної суміші

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

Affiliation

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Державний торговельно-економічний університет

Анотація

У статті наведено характерні особливості приготування десертів з пінною струк¬турою. Обґрунтовано основні складові даної продукції. Наведено вимоги до приготування мусів. Досліджено плодову та овочеву сировину з метою розроблення композиційної суміші, яка дозволить підвищити поживну цінність мусового десерту без погіршення показників якості. Проведено експериментальні проробки щодо вилучення цукру з рецептури за рахунок використання згущеного сиропу з фруктів. Визначено сенсорні показники розробленої продукції. Досліджено поживну цінність мусу плодово-овочевого та побудовано про¬філо-грами якості. Наведено технологічну схему приготування мусу на основі плодово-овочевої композиційної суміші

Опис

Ключові слова

мус, морква, яблука, чорноплідна горобина, пекмез, сенсорні показники якості, композиційна суміш mousse, carrots, apples, black rowan, pekmez, sensory quality indicators, composite mixture

Бібліографічний опис

Міквабішвілі, І. (2024). Технологія мусу на основі плодово-овочевої композиційної суміші. У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Моделювання харчової продукції спеціального призначення: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 251–257). Державний торговельно-економічний університет

Doi

UDC

Orcid