Технологія безглютенового кексу з використанням фруктово-ягідної сировини
Вантажиться...
Файли
Дата
2024
Автори
Affiliation
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Державний торговельно-економічний університет
Анотація
В статті визначено популярність борошняних кондитерських виробів та наведено структуру даної продукції в розрізі товарних груп. Проведено аналіз виробів з кексового тіста, наведено напрями модифікації рецептурного складу кексів. Проаналізовано аглютенову сировину та розроблено безглютенову борошняну суміш. Розроблено модельні композиції кексів з використанням фруктово-ягідної сировини та безглютенової суміші. Проведено оцінювання органолептичних показників розроблених кексів, наведено візуалізація дослідного зразка. Визначено поживну цінність розроблених кексів
Опис
Ключові слова
кекс, аглютенове борошно, фруктово-ягідне пюре cake, gluten-free flour, fruit and berry puree
Бібліографічний опис
Мазуренко, В. (2024). Технологія безглютенового кексу з використанням фруктово-ягідної сировини. У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Моделювання харчової продукції спеціального призначення: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 236–244). Державний торговельно-економічний університет