Моделювання рецептурного складу страв з птиці для харчування дітей шкільного віку

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

Автори

Affiliation

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Державний торговельно-економічний університет

Анотація

У статті проведено теоретичний аналіз проблем харчування дітей раннього шкіль-ного віку в Україні. Обґрунтовано і розроблено новітні технології страв з птиці для дитячого харчування з використанням рослинної сировини підвищеної поживної цінності

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Ладан, С. (2024). Моделювання рецептурного складу страв з птиці для харчування дітей шкільного віку. У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Моделювання харчової продукції спеціального призначення: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 210–217). Державний торговельно-економічний університет

Doi

UDC

Orcid