Моделювання рецептурного складу страв з птиці для харчування дітей шкільного віку
Вантажиться...
Файли
Дата
2024
Автори
Affiliation
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Державний торговельно-економічний університет
Анотація
У статті проведено теоретичний аналіз проблем харчування дітей раннього шкіль-ного віку в Україні. Обґрунтовано і розроблено новітні технології страв з птиці для дитячого харчування з використанням рослинної сировини підвищеної поживної цінності
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Ладан, С. (2024). Моделювання рецептурного складу страв з птиці для харчування дітей шкільного віку. У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Моделювання харчової продукції спеціального призначення: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 210–217). Державний торговельно-економічний університет