Технологія десертних страв з використанням ідсолоджувача бактосила

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

Автори

Affiliation

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Державний торговельно-економічний університет

Анотація

У статті розглянуто можливість використання підсолоджувала «Бактосила» в технології солодких страв для харчування хворих на цукровий діабет та ожиріння. Розроблено технологію самбуку яблучного «Бактосила», досліджено основні показники його якості, побудовано модель якості

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Гуцол, О. (2024). Технологія десертних страв з використанням ідсолоджувача бактосила. У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Моделювання харчової продукції спеціального призначення: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 199–203). Державний торговельно-економічний університет

Doi

UDC

Orcid