Технологія страв з гідробіонтів з покращеним інеральним складом
Вантажиться...
Файли
Дата
2024
Автори
Affiliation
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Державний торговельно-економічний університет
Анотація
У статі розглянуто шляхи підвищення мінерального складу страв за рахунок додавання дієтичної добавки – водорості норі, яка відзначається високим вмістом мінеральних речовин, білків, вітамінів й вуглеводів. В результаті дослідження було доведено, що використання цієї добавки є доцільним – мінеральний склад страви покращується.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Базаров, А. (2024). Технологія страв з гідробіонтів з покращеним інеральним складом. У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Моделювання харчової продукції спеціального призначення: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 195–199). Державний торговельно-економічний університет