Технологія страв з гідробіонтів з покращеним інеральним складом

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

Affiliation

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Державний торговельно-економічний університет

Анотація

У статі розглянуто шляхи підвищення мінерального складу страв за рахунок додавання дієтичної добавки – водорості норі, яка відзначається високим вмістом мінеральних речовин, білків, вітамінів й вуглеводів. В результаті дослідження було доведено, що використання цієї добавки є доцільним – мінеральний склад страви покращується.

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Базаров, А. (2024). Технологія страв з гідробіонтів з покращеним інеральним складом. У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Моделювання харчової продукції спеціального призначення: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 195–199). Державний торговельно-економічний університет

Doi

UDC

Orcid