Технологія безе з швейцарської меренги з підвищеним вмістом йоду та вітаміну С

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

Affiliation

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Державний торговельно-економічний університет

Анотація

В статті обґрунтована доцільність розроблення безе із швейцарської меренги для профілактики йоддефіцитних захворювань. У технології виробів запропоновано засто¬су¬вання цистозіри та порошку чорної смородини, що позитивно впливає на їх органо¬лептичну оцінку. Наведено порівняльну характеристику хімічного складу безе із швейцарської меренги за традиційної технології виробництва та з використанням цистозіри і порошку чорної смородини

Опис

Ключові слова

технологія, меренга, йоддефіцит, безе, цистозіра, порошок чорної смородини, добова потреба technology, mirga, iodine deficiency, meringue, cystozira, blackcurrant powder, daily requirement

Бібліографічний опис

Швайківська, В. (2024). Технологія безе з швейцарської меренги з підвищеним вмістом йоду та вітаміну С. У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Інноваційні технології ресторанної продукції: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 189–195). Державний торговельно-економічний університет

Doi

UDC

Orcid