Технологія шоколадних батончиків з медом та кунжутом
Вантажиться...
Файли
Дата
2024
Автори
Affiliation
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Державний торговельно-економічний університет
Анотація
У статті розглянуто доцільність та обґрунтовано технологію шоколадних батончиків, збагачених функціональними інгредієнтами. Додавання суперфудів: меду та насіння кунжуту, збагачує продукт такими поживними речовинами, як вітаміни, мінерали, антиоксиданти та клітковина. Проаналізовано органолептичні характеристики готового продукту.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Нічволодов, О. (2024). Технологія шоколадних батончиків з медом та кунжутом. У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Інноваційні технології ресторанної продукції: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 146–150). Державний торговельно-економічний університет