Технологія альтернативних морепродуктів на основі рослинної сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

Affiliation

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Державний торговельно-економічний університет

Анотація

У даній статті розглянуто технологія виробництва альтернативних морепродуктів типу лобстера з рослинної сировини та напрямки їх використання в ресторанному господарстві. Наведено аналіз наукових розробок вітчизняних та закордонних фахівців в цьому напрямі. Визначені основні складові альтернативних морепродуктів рослинного походження, параметри їх підготовки для виробництва альтернативного лобстеру. Було проаналізовано та розроблено альтернативу морському лобстеру, предмет для вжитку з додаванням загущувача та ароматизатора. Перелічено пріоритети та напрями застосування лобстеру з овочевої сировини

Опис

Ключові слова

рослинна сировина, технологія, альтернативні морепродукти, лобстер, органолептичні показники, якість vegetable raw materials, technology, alternative seafood, lobster, organoleptic indicators, quality

Бібліографічний опис

Москалець, М. (2024). Технологія альтернативних морепродуктів на основі рослинної сировини. У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Інноваційні технології ресторанної продукції: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 140–146). Державний торговельно-економічний університет

Doi

UDC

Orcid