Технологія альтернативних морепродуктів на основі рослинної сировини
Вантажиться...
Файли
Дата
2024
Автори
Affiliation
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Державний торговельно-економічний університет
Анотація
У даній статті розглянуто технологія виробництва альтернативних морепродуктів типу лобстера з рослинної сировини та напрямки їх використання в ресторанному господарстві. Наведено аналіз наукових розробок вітчизняних та закордонних фахівців в цьому напрямі. Визначені основні складові альтернативних морепродуктів рослинного походження, параметри їх підготовки для виробництва альтернативного лобстеру.
Було проаналізовано та розроблено альтернативу морському лобстеру, предмет для вжитку з додаванням загущувача та ароматизатора. Перелічено пріоритети та напрями застосування лобстеру з овочевої сировини
Опис
Ключові слова
рослинна сировина, технологія, альтернативні морепродукти, лобстер, органолептичні показники, якість vegetable raw materials, technology, alternative seafood, lobster, organoleptic indicators, quality
Бібліографічний опис
Москалець, М. (2024). Технологія альтернативних морепродуктів на основі рослинної сировини. У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Інноваційні технології ресторанної продукції: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 140–146). Державний торговельно-економічний університет