Інноваційні технології сирників з використанням насіння чіа та рисового борошна

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

Affiliation

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Державний торговельно-економічний університет

Анотація

У статті наведено статистичні дані щодо споживання сиру в Україні, перспективи розвитку крафтових виробників молочної продукції. На підставі аналізу асортименту та рецептури страв з сиру кисломолочного, розроблено інноваційну технологію сирників із використанням насіння чіа та рисового борошна, наведено технологічну схему їх приготування. За результатами проведених досліджень визначено органолептичні показ¬ники розробленої страви, доведено її високу харчову цінність

Опис

Ключові слова

сирники, чіа, рисове борошно, крафтові виробники сиру cheese makers, chia, rice flour, craft cheese producers

Бібліографічний опис

Міщенко, А. (2024). Інноваційні технології сирників з використанням насіння чіа та рисового борошна. У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Інноваційні технології ресторанної продукції: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 132–140). Державний торговельно-економічний університет

Doi

UDC

Orcid