Інноваційні технології сирників з використанням насіння чіа та рисового борошна
Вантажиться...
Файли
Дата
2024
Автори
Affiliation
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Державний торговельно-економічний університет
Анотація
У статті наведено статистичні дані щодо споживання сиру в Україні, перспективи розвитку крафтових виробників молочної продукції. На підставі аналізу асортименту та рецептури страв з сиру кисломолочного, розроблено інноваційну технологію сирників із використанням насіння чіа та рисового борошна, наведено технологічну схему їх приготування. За результатами проведених досліджень визначено органолептичні показ¬ники розробленої страви, доведено її високу харчову цінність
Опис
Ключові слова
сирники, чіа, рисове борошно, крафтові виробники сиру cheese makers, chia, rice flour, craft cheese producers
Бібліографічний опис
Міщенко, А. (2024). Інноваційні технології сирників з використанням насіння чіа та рисового борошна. У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Інноваційні технології ресторанної продукції: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 132–140). Державний торговельно-економічний університет