Технологія вегансьного тістечка макарон

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

Affiliation

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Державний торговельно-економічний університет

Анотація

У статті запропоновано технологію виробництва веганських макарон. Метою дослідження було наукове обґрунтування та розробка рецептурного складу веганських макарон без традиційного вмісту яєчного білка. Досягнуто балансу між смаковими характеристиками, текстурою та поживною цінністю продукту. Результати досліджень підтвердили, що використання картопляного протеїну і ксантану у макаронах замість яєчного білку дозволяє зробити виріб повністю веганьским і доступним для людей, які притримуються такого способу життя, не вживаючи продукти тваринного походження

Опис

Ключові слова

макарон, картопляний протеїн, ксантан, удосконалення рецептурного складу macaroon, potato protein, xanthan, improvement of recipe composition

Бібліографічний опис

Лозниця, І. (2024). Технологія вегансьного тістечка макарон. У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Інноваційні технології ресторанної продукції: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 114–121). Державний торговельно-економічний університет

Doi

UDC

Orcid