Технологія вегансьного тістечка макарон
Вантажиться...
Файли
Дата
2024
Автори
Affiliation
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Державний торговельно-економічний університет
Анотація
У статті запропоновано технологію виробництва веганських макарон. Метою дослідження було наукове обґрунтування та розробка рецептурного складу веганських макарон без традиційного вмісту яєчного білка. Досягнуто балансу між смаковими характеристиками, текстурою та поживною цінністю продукту. Результати досліджень підтвердили, що використання картопляного протеїну і ксантану у макаронах замість яєчного білку дозволяє зробити виріб повністю веганьским і доступним для людей, які притримуються такого способу життя, не вживаючи продукти тваринного походження
Опис
Ключові слова
макарон, картопляний протеїн, ксантан, удосконалення рецептурного складу macaroon, potato protein, xanthan, improvement of recipe composition
Бібліографічний опис
Лозниця, І. (2024). Технологія вегансьного тістечка макарон. У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Інноваційні технології ресторанної продукції: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 114–121). Державний торговельно-економічний університет