Технології автентичних страв з гідробіонтів одеського регіону
Вантажиться...
Файли
Дата
2024
Автори
Affiliation
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Державний торговельно-економічний університет
Анотація
Розглянуто автентичні страви Одеського регіону, де особливе місце займають страви з гідробіонтів. Визначено наявність йододефіціту в щоденному раціоні населення України. Досліджено йодовмісну сировину та обрано ламінарію, як джерело йоду. На основі проведених комплексних досліджень розроблено рибні биточки з покращеним вмістом мінеральних речовин
Опис
Ключові слова
автентичні страви, гідробіонти, йододефіцит, ламінарія authentic dishes, hydrobionts, iodine deficiency, kelp
Бібліографічний опис
Критченко, Д. (2024). Технології автентичних страв з гідробіонтів одеського регіону. У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Інноваційні технології ресторанної продукції: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 90–97). Державний торговельно-економічний університет