Технології автентичних страв з гідробіонтів одеського регіону

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

Affiliation

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Державний торговельно-економічний університет

Анотація

Розглянуто автентичні страви Одеського регіону, де особливе місце займають страви з гідробіонтів. Визначено наявність йододефіціту в щоденному раціоні населення України. Досліджено йодовмісну сировину та обрано ламінарію, як джерело йоду. На основі проведених комплексних досліджень розроблено рибні биточки з покращеним вмістом мінеральних речовин

Опис

Ключові слова

автентичні страви, гідробіонти, йододефіцит, ламінарія authentic dishes, hydrobionts, iodine deficiency, kelp

Бібліографічний опис

Критченко, Д. (2024). Технології автентичних страв з гідробіонтів одеського регіону. У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Інноваційні технології ресторанної продукції: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 90–97). Державний торговельно-економічний університет

Doi

UDC

Orcid