Технологія виробництва, переваги та користь борошняних виробів з ферментованого тіста (неаполітанської піци)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

Affiliation

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Державний торговельно-економічний університет

Анотація

У статті розглянуто особливості приготування ферментованого тіста, яке використовується для приготування таких борошняних кулінарних виробів як неаполі-танська піца. Досліджено вплив кількісного співвідношення рецептурних компонентів та параметрів технологічного процесу на структурно механічні та органолептичні властивості ферментованого тіста, здійснене порівняння типів борошна за складом для виготовлення неаполітанської піци. Досліджено процес ферментації тіста та виявлена користь ферментованого тіста для організму. Розроблено інноваційну технологію приготування ферментованого тіста для піци, що забезпечить відмінні смакові якості готового виробу

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Корнєєва, К. (2024). Технологія виробництва, переваги та користь борошняних виробів з ферментованого тіста (неаполітанської піци). У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Інноваційні технології ресторанної продукції: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 84–90). Державний торговельно-економічний університет

Doi

UDC

Orcid