Технологія мусової основи для тортів з підвищеним вмістом харчових волокон та вітаміну С
Вантажиться...
Файли
Дата
2024
Автори
Батина, Б.
Affiliation
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Державний торговельно-економічний університет
Анотація
У статті запропоновані напрями розширення існуючого асортименту десертів підвищеної поживної цінності шляхом використання рослинних компонентів. За результатами аналізу інформаційних джерел, розроблено технологію обліпихово-морквя¬ного мусу з псиліумом, як основи для мусових тортів. На основі дослідження органо¬лептичних показників визначено раціональну кількість обліпихового пюре, морквяного фрешу та псиліуму. Розроблено технологію обліпихово-морквяного мусу з псиліумом, досліджено хімічний склад
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Батина, Б. (2024). Технологія мусової основи для тортів з підвищеним вмістом харчових волокон та вітаміну С. У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Інноваційні технології ресторанної продукції: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 15–21). Державний торговельно-економічний університет