Технологія пончиків «БЕНЬЄ» на основі композиційної суміші

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

Affiliation

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Державний торговельно-економічний університет

Анотація

У статті обґрунтовано доцільність розроблення композиційних сумішей в технології борошняних кулінарних виробів. На основі теоретичних та експериментальних досліджень модельних композицій встановлено оптимальне співвідношення: борошна зеленої гречки, яблучної клітковини та сублімованого порошку моркви. Розроблено технологію тістового напівфабрикату на основі композиційної суміші. Досліджено поживну цінність та побудовано профілограму якості пончиків «Беньє» на основі композиційної суміші

Опис

Ключові слова

пончики «Беньє», композиційна суміш, борошно зеленої гречки, яблучна клітковина, сублімований порошок моркви Beignet» donuts, composite mixture, green buckwheat flour, apple fiber, sublimated carrot powder

Бібліографічний опис

Анікєєва, К. (2024). Технологія пончиків «БЕНЬЄ» на основі композиційної суміші. У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Інноваційні технології ресторанної продукції: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 8–15). Державний торговельно-економічний університет

Doi

UDC

Orcid

Pages