Конкурентоспроможність готельної мережі на міжнародному ринку послуг
Вантажиться...
Файли
Дата
2024
Автори
Affiliation
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Державний торговельно-економічний університет
Анотація
У статті досліджено особливості конкурентоспроможності готельних та ресторанних мереж на міжнародному ринку послуг. Розкрито поняття конкурентоспро-можності в контексті індустрії гостинності, розглянуто основні фактори, що впливають на конкурентну позицію готельних та ресторанних мереж на глобальному рівні, а також стратегії підвищення їх конкурентоспроможності.
Опис
Ключові слова
конкурентоспроможність, готельні мережі, ресторанні мережі, міжнародний ринок послуг, індустрія гостинності, competitiveness, hotel chains, restaurant chains, international service market, hospitality industry
Бібліографічний опис
Воронін, М. (2024). Конкурентоспроможність готельної мережі на міжнародному ринку послуг. У Т. М. Сидоренко (Ред.), Міжнародний готельний і ресторанний бізнес: Збірник наукових статей здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання. (с. 10–15). Державний торговельно-економічний університет.