Конкурентоспроможність готельної мережі на міжнародному ринку послуг

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

Affiliation

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Державний торговельно-економічний університет

Анотація

У статті досліджено особливості конкурентоспроможності готельних та ресторанних мереж на міжнародному ринку послуг. Розкрито поняття конкурентоспро-можності в контексті індустрії гостинності, розглянуто основні фактори, що впливають на конкурентну позицію готельних та ресторанних мереж на глобальному рівні, а також стратегії підвищення їх конкурентоспроможності.

Опис

Ключові слова

конкурентоспроможність, готельні мережі, ресторанні мережі, міжнародний ринок послуг, індустрія гостинності, competitiveness, hotel chains, restaurant chains, international service market, hospitality industry

Бібліографічний опис

Воронін, М. (2024). Конкурентоспроможність готельної мережі на міжнародному ринку послуг. У Т. М. Сидоренко (Ред.), Міжнародний готельний і ресторанний бізнес: Збірник наукових статей здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання. (с. 10–15). Державний торговельно-економічний університет.

Doi

UDC

Orcid

Pages