Управління конкурентоспроможністю лікеро-горілчаного підприємства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

Affiliation

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Державний торговельно-економічний університет

Анотація

В статті досліджено сутність та представлено визначення поняття «конкурен¬то-спроможність», наведено зовнішні та внутрішні фактори впливу на конкурентоспромож-ність лікеро-горілчаних підприємств. Визначено основні кроки в побудові системи управління конкурентоспроможністю лікеро-горілчаного підприємства.

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Спірідонов, М. (2024). Управління конкурентоспроможністю лікеро-горілчаного підприємства . У Н. В. Сичова (Ред.), Менеджмент: імперативи та виклики. Розвиток організації: організаційні перетворення, ефективність, конкурентоспроможність: Збірник наукових статей студентів, які здобувають науковий ступінь «магістр» . (с. 434 –471). Державний торговельно-економічний університет

Doi

UDC

Orcid