Управління конкурентоспроможністю лікеро-горілчаного підприємства
Вантажиться...
Файли
Дата
2024
Автори
Affiliation
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Державний торговельно-економічний університет
Анотація
В статті досліджено сутність та представлено визначення поняття «конкурен¬то-спроможність», наведено зовнішні та внутрішні фактори впливу на конкурентоспромож-ність лікеро-горілчаних підприємств. Визначено основні кроки в побудові системи управління конкурентоспроможністю лікеро-горілчаного підприємства.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Спірідонов, М. (2024). Управління конкурентоспроможністю лікеро-горілчаного підприємства . У Н. В. Сичова (Ред.), Менеджмент: імперативи та виклики. Розвиток організації: організаційні перетворення, ефективність, конкурентоспроможність: Збірник наукових статей студентів, які здобувають науковий ступінь «магістр» . (с. 434 –471). Державний торговельно-економічний університет